Promisiuni (8)

Promisiuni (8)

Cum stai cu poverile, îngrijorările și necazurile? Poate zici că te-am luat prea tare cu întrebări care te bagă-n depresie numai când te gândești la un răspuns… Ei bine, Hristos, Fiul lui Dumnezeu, are un mesaj special pentru tine…

Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă. (Matei 11:28)

Dacă ți-a plăcut matematica în timpul școlii sau dacă ești un pic mai căpos, te-apuci să rezolvi problemele vieții de unul singur. Ce vei face când ajungi la capătul disperării? Poate ești destul de voinic și lupți cu disperarea, dar ce faci când ajungi la capăt?

Nu te socoti singur înțelept; teme-te de Domnul și abate-te de la rău! (Proverbe 3:7)

Domnul Iisus Hristos te cheamă la El! Îți promite odihnă, bucurie și pace! De ce ți-e greu să accepți ajutorul Lui?

În primul și-n primul rând, nu accepți să mergi la Dumnezeu pentru că nu ți-ai răstignit firea. E și normal, de altfel, dacă te-ai obișnuit rău, să o duci rău…

Ce spune Pavel cu privire la firea pământească în Romani, capitolul 7?

Căci, când trăiam sub firea noastră pământească, patimile păcatelor, ațâțate de Lege, lucrau în mădularele noastre și ne făceau să aducem roade pentru moarte. (Romani 7:5)

Știu, în adevăr, că nimic bun nu locuiește în mine, adică în firea mea pământească, pentru că, ce-i drept, am voința să fac binele, dar n-am puterea să-l fac. (Romani 7:18)

Mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu, prin Iisus Hristos, Domnul nostru!… Astfel dar, cu mintea slujesc Legii lui Dumnezeu; dar cu firea pământească, slujesc legii păcatului. (Romani 7:25)

În al doilea rând, nu accepți să mergi la Dumnezeu pentru a scăpa de poveri pentru că pur și simplu ești inconștient. Dacă ai fi conștient, ai accepta… Dar stai puțin! Ești supărat pentru că te afli în mijlocul necazurilor?

De ce îngăduie Dumnezeu să treci prin felurite probleme? Pentru că pur și simplu vrea să te schimbi! Te iubește nespus de mult și Își dorește ca viața ta să fie mai bună! Cum poți să fii mai bun dacă nu „călătorind” în mijlocul necazurilor?

Dacă lui Dumnezeu nu i-ar păsa de tine, crezi că ai mai fi în atenția Lui? Ți-ar mai oferi șansa de a veni la El? Crezi că ți-ar mai promite odihna, bucuria, pacea, dacă ai veni la El?

Cu cât ești mai mult afundat în necazuri, cu atât mai mult vei simți că ai nevoie de Dumnezeu. Ești un mare ticălos dacă îți pui încrederea în Dumnezeu doar pentru soluționarea problemelor! Nu uita de veșnicie!

Nu există om care să nu fie împovărat sau să nu fi fost afundat în îngrijorări! De aceea, toți oameni trebuie să-L accepte pe Dumnezeu ca Domn și Mântuitor personal…

E scris faptul că toată lumea se va închina înaintea Domnului, dar pentru unii va fi prea târziu… Nu mai bine accepți începând de astăzi să fii în voia Domnului?

Fiindcă este scris: „Pe viața Mea Mă jur, zice Domnul, că orice genunchi se va pleca înaintea Mea și orice limbă va da slavă lui Dumnezeu.” (Romani 14:11)

Nu știu cu ce motive te aperi pentru a nu-L accepta pe Dumnezeu în viața ta, dar sunt convins că n-ai niciun motiv adevărat!

Domnul te cheamă! Nu doar pe tine, ci și pe cei dragi din jurul tău! Vă cheamă pe toți!

Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă. (Matei 11:28)

Te las cu o cântare bună…

Betel Worship – Hai la Isus

Vezi și

Promisiuni (1) – 26.01.2023
Promisiuni (2) – 23.02.2023
Promisiuni (3) – 30.03.2023
Promisiuni (4) – 27.04.2023
Promisiuni (5) – 25.05.2023
Promisiuni (6) – 22.06.2023
Promisiuni (7) – 27.07.2023
Promisiuni (9) – 29.09.2023
Promisiuni (10) – 26.10.2023
Promisiuni (11) – 30.11.2023
Promisiuni (12) – 12.28.2023
Promisiuni (13) – 29.01.2024
Promisiuni (14) – 23.05.2024

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile