Rezumatul lunii
Rezumat Octombrie 2021

Rezumat Octombrie 2021

Dacă așa am hotărât să fac din luna Septembrie, atunci mă pun să continui obiceiul și voi face un articol separat doar ca organizare la articolele publicate în luna Octombrie…

Dacă te-ai întrebat vreodată care e scopul site-ului horjarobert.ro, te pot ajuta doar cu sloganul următor: „Binele-i bun atunci când e bine făcut.” Când am ceva de scris, scriu, iar când „binele” a fost „bine făcut”, cel mai probabil, blogul se va opri (cred). Până atunci, e o călătorie lungă, de fapt, drumul spre succes e mai benefic decât succesul în sine. De ce? Succesul îți dă aripi, dar niște aripi fragile… Gândește-te la succes ca la o secundă dintr-un minut anume, la o oră necunoscută, într-o zi oarecare, fix într-o săptămână obișnuită, chiar într-o lună normală dintr-un an palpitant. Ce spun cu asta? Succesul durează o secundă, nu cunoști când va fi acea clipă, dar ca să fii sigur că ai șanse să trăiești acea „secundă”, trebuie să pornești pe drumul care duce într-acolo. Odată ajuns la succes, s-ar putea să îl vezi doar o secundă și să dispară îndată… Dacă pe parcurs ai acumulat cunoștințe solide și ți-ai cimentat un caracter bun, atunci succesul îl vei mai întâlni și în alte secunde, poate chiar timp de un minut… În schimb, dacă ai ajuns la succes doar așa, condus de val, în momentul când te va „lovi” succesul cu o palmă, te va „pierde” (aproape) complet. Scriu cu tâlc pentru că-mi place analiza pe text… Pe scurt, „Binele-i bun atunci când e bine făcut” face parte dintr-o călătorie (mai mult sau mai puțin personală), care are la bază cunoașterea. Temele abordate aici, pe blog, sunt doar câteva ramuri ale unui copac; momentan, trunchiul și rădăcina nu vor fi cunoscute (aici).

#FiiPeFază!

Sursă imagine: Hieu Vu Minh on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile