Încă una și mă „ci”uc!

„Încă una și mă duc!” a zis domnul Cîțu… El a „ieșit” președintele Senatului. Ghicește cine a ieșit președintele Camerei Deputaților? Exact! Ai zis domnul Ciolacu sau tot dânsul cu alt apelativ/diminutiv/poreclă? Da! În sfârșit, șefii celor două mari partide ale româniei (nu României) sunt (încă o dată) șefii Parlamentului (nu doar a Guvernului, dar e vreme și de o lecție pe tema asta…).

Ziua Recunoștinței sau Ziua Necunoștinței?

Nu știu ce să zic, dar am vrut să mă odihnesc (politic, dacă se poate numi odihnă politică) de Ziua Recunoștinței… Totuși, ai noștri mari prelați, înalți, zvelți etc. (desculți, inculți și deșelați din punct de vedere sufletesco-traiectoriano-politico-uman… nu-i jignesc!), au hotărât să importe o nouă sărbătoare: Ziua Necunoștinței. De ce „necunoștință”? Pentru că urmează o nouă etapă de harababură politică în care va domni instabilitatea și proasta organizare a viitorului imediat și mâzgălirea celui îndepărtat. Cum așa? Dacă până acum, puterea sau nu știu cum să-i zic, era deținută de aproape unul, ei bine, acum, acea putere (cu ecusonul care-ți dă drept din punct de vedere legal să-ți bați joc de orice român) e la doi, adică la două partide, că pentru UDMR am doar cuvinte de laudă (am mai glumit și în articolul ăsta: https://horjarobert.ro/sloganul-udmr-ului-din-ultimii-30-de-ani-uite-domle-mai-raman/).

Habemus Prim-Ministru?

Domnia sa era de ceva timp, dar acum e oficial, strategia merge ‘nainte sau după cum bate vântul… Mai multe despre domnul prim-ministru am scris în articolul ăsta (https://horjarobert.ro/ce-se-intampla-cu-romania/)

Ceva de bine?

Da, zic și de bine: Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! De fapt, omul care trăiește e deja binecuvântat, așadar, mai specific: Dumnezeu să vă mântuiască pe toți! Chiar și pe voi politcienilor, de fapt, să înceapă chiar cu voi că așa se va ridica România, când politicienii vor fi curați… Să nu se ridice mulțimea ca să îmburde clasa politică, e mai bine ca vârful să strălucească și baza să fie neclintită…

#NihilSineDeo pentru Prim-Ministru!

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile