Știri naționale
Deschiderea Bisericii „Sfânta Treime”, din Oradea

Deschiderea Bisericii „Sfânta Treime”, din Oradea

Mare sărbătoare la Oradea! Ieri, 16 octombrie, a fost slujba de deschidere a Bisericii „Sfânta Treime” din Oradea. Și-a deschis fratele Pustan o nouă biserică? Nu! Domnul și-a deschis brațele și merită toată slava pentru că din El prin El și pentru El sunt toate lucrurile!

De ce o nouă biserică în Oradea? Dacă știi deja de lucrarea de la Beiuș, poate ai auzit că mulți oameni făceau naveta Oradea-Beiuș… Poate că nu e neapărat motivul principal să deschizi o biserică pentru ai tăi, dar cu siguranță că motivul de bază este răspândirea Evangheliei și o șansă la mântuire pentru cei din Oradea. Iar un alt motiv (sau obiectiv) este „salvarea pruncilor spirituali avortați prea ușor de alte biserici”.

Când am deschis biserica din Londra, în noaptea de deschidere, Dumnezeu mi-a arătat un coș de gunoi, un tomberon… Am întrebat: „Ce-i asta, Doamne?”… Mi-o zis să caut prin gunoaie și să găsesc oameni… Acesta este unul dintre obiectivele care va rămâne, clar, în picioare, și la Oradea! (Vladimir Pustan)

Cu această ocazie, rulează trei biserici cu numele „Sfânta Treime”, biserici surori, după cum urmează:

  • Biserica „Sfânta Treime”, Beiuș (pastor: Dani Drumea)
  • Biserica „Sfânta Treime”, Oradea (pastor: Liviu Cabău)
  • Biserica „Sfânta Treime”, Londra (pastor: George Dume)

Probabil că unii curioși vor să știe de unde au avut bani să cumpere o sală atât de mare ca să facă biserică din ea… Păi totul este transparent: nu au cumpărat sala, ci se plătește o chirie lunară de aproximativ 6.000 de euro, plus că s-a început cu o datorie de aproximativ 100.000 de euro. Au pocăiții bani? Are Dumnezeu!

E o problemă că ar fi prea multe biserici? Nu sunt prea multe… Problema este că sunt goale… În Oradea ar mai fi nevoie de încă vreo 200 de biserici… Birturile se deschid la foc automat și nimeni nu face scandal… Mai nou, cu dedicație pentru săraci, se deschid case de pariuri sportive. Unde se deschid cocioabe pentru pariuri sportive e un semn mare că există săraci și poți paria că oamenii din zonă vor fi tot mai săraci… Gurile rele spun că vor spitale, nu biserici. De ce? Nu mai bine te-ai încredința viața veșnică în mâinile lui Dumnezeu? Sunt bune și spitalele, dar tot preotul îți face slujba de înmormântare…

Ce înseamnă o biserică mare? O biserică cu un scop mare! O biserică cu predicatori mari! O biserică cu o putere mare (nimic de la noi, ci totul de la El)! O biserică cu dușmani mari! O biserică cu oameni mari! O biserică cu o închinare mare! O biserică mare îl are pe Dumnezeu ca Domn și Mântuitor!

Dacă ești din Oradea sau dimprejur, ești așteptat cu drag la biserică în fiecare duminică! Unde se află locația? Pe strada Piersicilor (colț cu Calea Bihorului), Oradea. Începând de miercurea aceasta, 19 octombrie, de la ora 18:00, se va da startul unui studiu biblic despre temelia doctrinară, din Evrei 6. Pastorul Vladimir Pustan și-a dat lucrarea de licență din acest subiect, astfel că prin ajutorul Domnului vei avea ce asculta și învăța…

Salutul Bisericii „Sfânta Treime” din Oradea:

Din El, prin El și pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin. (Romani 11:36)

Dumnezeu să binecuvânteze România oriunde s-ar afla!

Vezi aici slujba de deschidere:

Vladimir Pustan | Slujba de deschidere | 16-OCT-2022 | Biserica Sfânta Treime Oradea

Sursă imagine: facebook.com/SfantaTreimeOradea

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile