Ce găsești pe horjarobert.ro?

Ce găsești pe horjarobert.ro?

De la bun început îți scriu că vei găsi totdeauna o părere sau o convingere personală, subiectivă și hotărâtă cu privire la orice subiect abordez. Chiar dacă sloganul meu este „Binele-i bun atunci când e bine făcut”, sunt de-acord să ies în pierdere dacă greșesc cu ceva…

Am scris pe pagina Observații ce găsești și ce nu găsești pe acest blog, dar un lucru trebuie să fie clar pentru toată lumea: pe horjarobert.ro găsești un izvor al cunoașterii!

Nu vreau să mă laud, articolele sunt creații proprii (de la A la Z), știu să scriu aproape pe orice subiect (direct cu opinie sau convingere personală), Dumnezeu mi-a dat talantul de a scrie, astfel că tot ce scriu se reflectă prin lentila unui creștin.

Ce mă califică să scriu? Sunt binecuvântat cu imaginație și creativitate.

Până acum am avut ocazia să scriu în diferite stiluri (tipuri sau modalități de scriere):

 1. Poezii: peste 300 de poezii scrise din 2016 până astăzi (16 mai, 2023, ora 20:50);
 2. Cărți: o singură carte de poezii am finalizat (am 9 titluri de carte pe care vreau să le scriu cât mai curând, proză + poezii);
 3. Articole: 870 de articole publicate în limba română (#online);
 4. Marketing: pot modela cuvintele în cele mai potrivite texte pentru vânzare (fără a minți).

Nu intru în detalii cu privire la viața mea profesională și personală, dar nu m-am pregătit niciodată special pentru a scrie sau pentru a dobândi abilitatea de a scrie. Capacitatea intelectuală, modul de percepere, înțelegere și pricepere, și abilitatea de a scrie, reprezintă un mare har primit ca binecuvântare divină.

Îmi place să mă joc prin scris… Poate că pare a fi o pasiune, dar nu e doar pasiune. Am serii pe care le recomand dacă vrei să citești ceva interesant:

Ce poezii scriu? Creștine, filosofice, explicative pentru a învăța limba română, dar și pentru evenimente (zile de naștere, nunți, botezuri).

Ce cărți scriu? Îți las 4 titluri: „Cunoașterea: blestem sau binecuvântare?”; „Arta timpului”; „Îmbărbătează-ți inima!”; „Matematica filosofiilor prime”.

Ce articole scriu? Hai să fac o numărătoare, chiar dacă nu mi-a plăcut când am aflat cât am scris… Oricum, iau în calcul doar ce am în limba română.

 • horjarobert.ro – 467 de articole (scriu mai jos care sunt principalele categorii pe care le abordez în funcție de rubricile la care scriu)
 • profotbal.ro – 320 de articole (site pe care l-am închis după 5 luni, a fost un eșec)
 • voceacrestinilor.com – 78 de articole (transcrise de pe horjarobert.ro)
 • clgfokus.ro – 42 de articole (la FOKUS am învățat marketing… mă gândesc să scriu o carte cu titlul „Cum să faci marketing în era Social Media?”)
 • projava.ro – 41 de articole (speciale pentru domeniul IT)

Câte articole am publicat până în ziua de azi (16 mai, 2023), fără articolul de față? 870 de articole proprii. Dacă în lumea bloggerilor un articol este văzut ca un gol la fotbal, atunci înseamnă că am dat 870 de goluri… În ce perioadă am scris atât? Din 1 septembrie, 2021, până astăzi. Într-un an și 9 luni cred că este cam mult.

Așadar, revin la întrebarea din titlu: ce găsești pe horjarobert.ro? Găsești articole scrise în 5 categorii, fiecare cu rubricile ei.

 1. Creștine
 2. Filosofie
 3. Cultură
 4. Știri
 5. Diverse

Mă repet? Mă repet: nu mă laud cu articolul ăsta, ci doar prezint realitatea așa cum este ea. Sunt mulți tineri care scriu bine (mult mai bine decât mine) în limba română și o sumedenie de alți tineri care au abilități foarte bune.

Las articolul ăsta aici doar ca o aducere aminte cu privire la ce găsește cititorul pe acest blog. Nu știu cât mai am harul de a scrie și nu știu cât mai am timp să scriu. Cert este că voi începe mai mult să scriu în limba engleză (pe alte site-uri).

Sunt unii oameni care spun că n-au cuvinte să se exprime la cât de entuziasmați se simt în diferite circumstanțe. Sfatul meu pentru astfel de oameni: puneți-vă rapid și învățați o limbă străină! Este mult mai interesant să te exprimi într-o limbă străină. Cel puțin eu mă exprim altfel în limba engleză decât în limba română. Mult mai „altfel” decât aș vrea… Totdeauna e nevoie de îmbunătățire. Nici la limba română nu-s „mare brânză”.

Închei aici articolul. Mă bucur că ai ajuns până la final, că ești o persoană răbdătoare și te invit în continuare să citești blogul, poate chiar articolele din urmă care-ți prezintă interes (după titlu sau după rubrică). Dacă ai citit tot articolul, ai observat un pic cine sunt sau măcar cine sunt în funcție de talantul pe care-l am de a scrie. Mulțumesc!

Dumnezeu să te binecuvânteze!


Sursă imagine: Javier Miranda on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile