Taifas
1024 de articole în 770 de zile

1024 de articole în 770 de zile

Toamna se numără bobocii sau articolele de blog pe care le-am publicat în aproximativ 2 ani și 1 lună? Articolele optimizate SEO vor înflori de fiecare dată la o simplă căutare pe Google…

Nu am avut obiceiul să-mi fac statistici cu performanțele obținute sau timpii „scoși” la anumite sarcini pe care le duc la îndeplinire cu succes, dar cred c-ar fi cazul. Măcar așa știu și unde mă situez, mai ales cu serviciile pe care le pun la dispoziție.

Apropo, îți recomand pagina „Servicii” pentru a vedea toate serviciile (plus prețurile) mele!

E timpul să pun pe masă statistica sau rezultatele cu privire la scrierea articolelor de blog. După 1000 de articole publicate (și altele care sunt pregătite să fie publicate și pe alte site-uri, nu doar ale mele), cred că pot să trag o concluzie…

Care este concluzia mea? Niciuna. Cum așa? Nu s-a sfârșit lumea, n-am primit niciun premiu și nici nu mă iau la întrecere cu cineva. Bineînțeles, sunt curios cum stă concurența mea la capitolul SEO sau copywriting (chiar și content writer), dar în afară de perseverență, n-am ce să-mi zic și nici ce să recomand altcuiva…

Am ajuns la concluzia că sloganul meu, „Binele-i bun atunci când e bine făcut”, nu are nicio finalitate. Binele trebuie să se facă întotdeauna, nu există pauză. În schimb există odihnă…

Precizare: nu mă folosesc de ChatGPT pentru a copia texte sau pentru a-i spune ce idei să-mi dea… Consider că sunt binecuvântat și am o bună capacitate de analiză și sinteză pentru a lua la „trântă” aproape orice subiect din aproape orice domeniu.

Scriu „aproape” pentru că nu mă bag în orice subiect… Dacă scriu despre ceva, nu înseamnă că sunt specialist, ci doar faptul că pot sintetiza și reflecta anumite opinii pe subiectele respective. E o întreagă discuție despre ce înseamnă citire, percepere, înțelegere și pricepere…

Bineînțeles că scriu și cărți, nu doar articole de blog. Dacă aș strânge articolele scrise doar pe acest blog, probabil că aș avea suficient material pentru cel puțin 3 cărți. Îți recomand pagina de Rubrici, unde găsești 27 de categorii (am scris doar la 26).

Merită să mă laud că am scris 1024 de articole în 770 de zile? Nu! Mândria n-are ce căuta în preajma mea…

Scriu acest articol și din punct de vedere profesional. Potențialii clienți sunt curioși dacă folosesc ChatGPT sau dacă scriu pe bune fără ajutor… Ei bine, nici nu mă sinchisesc să-i explic cuiva că nu folosesc ChatGPT.

Îți recomand articolul „Ce găsești pe horjarobert.ro?”.

Stilul de scriere pe care-l folosesc este unul personal, întodeauna în prim-plan cu opinia și cu un efect de „îmbrățișare” al subiectului pentru a atinge cât mai multe detalii.

Nu scriu articole de blog doar pentru mine, ci și pentru alții. Dintre serviciile mele de bază (creare de site-uri web, dezvoltare de aplicații pe Android, creare de conținut digital pe rețelele de Social Media și scrierea de articole pentru blog), toate, dar absolut toate implică faza de scriere.

Fie că scriu cod (în limbaje de programare), fie că scriu text (de citit pentru oameni…), am nevoie de un pic de creativitate.

Totul trebuie privit ca pe-o binecuvântare, inclusiv munca. Nu e ușor să scrii un articol de blog, dar dacă mă gândesc mai bine, la un moment dat, mi se pare totuna cu a scrie o aplicație de mobil sau un site web. La bază au același material: idee + creativitate + scris.

Am scris acest articol și pentru că îmi place numărul 1024 și că astăzi sunt fix 770 de zile de când am publicat primul articol pe acest blog (1 septembrie, 2021). Fie vorba între noi, acest articol are numărul 1025.

Prefer să scriu tot mai puține articole, dar mai calitative, decât să umplu internetul cu articole fără vlagă și lipsite de conținut.

Ca scop principal, pentru care scriu articole, vreau neapărat să pun cititorul pe gânduri. Dacă cititorul pleacă pe un alt site sau își continuă treaba în altă parte, aș vrea să se gândească la ce a citit pe acest blog. Caut oameni capabili să gândească și să pună în balanță idei.

Un om cu judecată și discernământ e ce trebuie într-o lume în care mass-media și guvernele lumii subjugă oamenii prin incultură și prostie dusă la extrem. Chiar și actele de război sunt instrumente politice care scot la iveală instinctul animalic și sadic al omului, adică prostia și nebunia…

În spatele oricărei statistici bune sau unor rezultate de excepție, stă binecuvântarea pe care o dă Dumnezeu.

Pun accentul și pe muncă (care izvorăște din voință) și pe talentul care vine din exersare, dar înainte de toate trebuie menționat faptul că Dumnezeu e la baza succesului!

Apropo, ce este succesul? Cred că succesul este a te afla în voia lui Dumnezeu… Când te afli în voia lui Dumnezeu, ești în cel mai bun loc posibil, iar fiind acolo, faci deja voia Sa. Prin urmare, nu există un alt succes mai durabil și mai important decât a te afla în voia lui Dumnezeu!

#NihilSineDeo

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile