Taifas
Doi ani cu horjarobert.ro

Doi ani cu horjarobert.ro

Astăzi, 1 septembrie, blogul horjarobert.ro împlinește vârsta de 2 ani! E un blog mare, nu-i așa? Important e să fie sănătos și să ofere numai articole interesante și relevante…

Hai să răspund la câteva întrebări, așa, aleatoriu și să închei cu un final apoteotic.

Cât am scris în doi ani? Dacă iau în calcul doar articolele de blog, am publicat fix 964 de articole pentru 7 site-uri. Deci, cumulat, în total am scris 964 de articole care au fost publicate… E mult, e puțin? Probabil că e mult și îmi vine să scriu tot mai puțin pe zi ce trece…

Merită să scrii? Bineînțeles! Dacă ai un site și vrei ca acesta să fie în topul afișărilor la căutările de pe Google (pe cuvintele cheie relevante domeniului tău de activitate), atunci articolele de blog sunt mană cerească. Dacă vrei să colaborăm și să scriu articole pentru site-ul tău, te rog să mă contactezi.

Ce tipuri de articole scriu în general? În general scriu în general… Îți recomand articolul „Ce găsești pe horjarobert.ro?” ca să-ți faci o idee.

Cum mă poziționez în zona ideologică? Nu sunt nici de stânga, nici de dreapta și nici de centru. Am propria ideologie. Nu sunt arogant, dar oamenii ca mine creează ideologii (sau ideologi). Cred că e de bine, la un moment dat…

Ce părere am despre politică? Una care nu merită expusă…

Cum se-mpacă politica cu biserica? Sunt creștin, am articole creștine, sunt un blogger creștin și nu scriu ca să împac politica cu biserica. Sunt de acord cu implicarea oamenilor din biserică în politică, dar cu anumite condiții.

De ce nu abordez subiectele zilei, în mod special cele de „breaking news”? Prea multă lume face tam-tam și nu merită să scriu imediat. Sunt la curent cu (aproape) tot ce se-ntâmplă la nivel național și internațional, dar nu-s curios să scriu chiar orice despre orice. Trebuie să am o prudență când mânuiesc atâtea informații… Unele trebuie filtrate, altele eliminate și la final rămân foarte puține care ar merita un articol.

Cu ce mă ocup în timpul zilei (sau nopții)? Pe lângă faptul că scriu, mă ocup și cu următoarele delectări:

Dacă vrei să te ajut cu ceva anume (din cele enumerate), poți să-mi trimiți un mesaj pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701. Mulțumesc!

Care-i scopul blogului horjarobert.ro? Blogul are un singur scop, și anume împlinirea sloganului personal: „Binele-i bun atunci când e bine făcut”.

Țin să-ți mulțumesc că ai citit acest articol până la final! Mulțumesc tuturor cititorilor! Nu uita să distribui și altora articolele care ți se par interesante! Mulțumesc și lui Uriel Carada pentru articolele de la rubrica „Știri de ieri importante și azi”.

Mulțumesc! Domnul să te binecuvânteze, cititorule!

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile