Adevăr politic
PNL – Partidul Ne Liberal

PNL – Partidul Ne Liberal

Domnul Nicolae Ciucă a câștigat războiul, de fapt, a fost singurul candidat, contracandidat, proabil și votant sau participant la Congresul Extraordinar al PNL, de altfel, PNL este și va mai fi un partid dezastruos din toate punctele de vedere. Cât au de primit bani sunt șmecheri, dar când nu mai au, atunci vor lăsa puterea (dacă ce au ei se numește „putere”) la alții.

Domnul Superman (Florin Cîțu) a ieșit la timp ca să fie taxat mai târziu pentru toate gunoaiele pe care le-a făcut, oferit și semnat…

Chiar a fost nevoie de o acțiune de tip comunistă din partea PNL doar pentru a-l pune în funcție pe domnul Ciucă? Atât de corupți să fie românașii ăștia? Atât de nenorociți? Păi… E vizibil. Corupți și pamfletari, nimic mai mult… Dar există și un adevăr, ei chiar fac un bine românilor, dar acei români sunt ei… (ce glumă…)

Domnul general (că prim-ministru… nu-i, președinte… nu-i, politician… nu-i), a obținut 94.64% de voturi pozitive (1060 din 1120), astfel că a învins ca pe vremea celuilalt Nea Nicu, adică cu o majoritate zdrobitoare, fără oponent. România nu scapă de Nicu așa ușor sau cel puțin de practicile celor de pe vremea respectivă.

PNL e încă un motiv pentru care sunt apolitic… Culmea e că PNL se crede a fi un partid liberal, dar joacă precum roșiaticii (parșiv, fără demnitate și cu multe minciuni).

Cam atât… Le doresc succes (după ce intervine Dumnezeu la fiecare pe rând ca să stea de vorbă cu ei)! Nu pot să le doresc binecuvântări în acțiunile lor… Nu le pot binecuvânta păcatul!


Sursă imagine: TETrebbien on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile