Adevăr politic
La mulți ani, Ucraina, dar nu așa!

La mulți ani, Ucraina, dar nu așa!

Situația războiului din Ucraina este fardată și umplută cu botox până la mutilare! Atâtea minciuni s-au răspândit cu ocazia asta că nu mai e cale de iertare! Omul mai are o șansă la iertare, demonul — nu!

Cine este nedrept să fie nedrept și mai departe; cine este întinat să se întineze și mai departe; cine este fără prihană să trăiască și mai departe fără prihană. Și cine este sfânt să se sfințească și mai departe! (Apocalipsa 22:11)

Ticăloșii din parlamentul Ucrainei tot ca niște ticăloși au acționat… Să mai spună cineva că Biblia nu-i adevărată când niște oameni de nimic (din Ucraina), și-au mărit salariile cu 70%, luna trecută, fix într-un moment în care oamenii lor, care se află pe front, n-au cu ce lupta! Cine este nedrept să fie nedrept și mai departe!

Corupția, hoția, nebunia, prostia, ticăloșia celor din Ucraina a ajuns la cote alarmante! Omule bun, vrei să te ajut? Bine. Te ajut, nu mi-e greu, ia ce ai nevoie și fă să fie bine… Dar ce au făcut „animăluțele” ucrainene? Au primit armament pe care l-au vândut… Au primit medicamente pe care le-au vândut… Au primit bani pe care i-au pierdut… Pardon… apropo, unde sunt banii? Cu câte miliarde s-a lăudat domnia sa, Joe Biden, că a dat ucrainenilor? A dat armament, apoi armament și bani, iar acum bani…

Situația asta cu „uite banii, nu-s mai…”, parcă face reclamă la găurile negre. Atâția fizicieni ipotetici sunt prin Ucraina că nu mai știi pe care să-l urmărești. Cei care fură pe nesimțite și vând medicamentele sau armamentele donate, nu sunt oameni, ci demoni. Merită să te rogi pentru niște demoni? Omul care și-a vândut sufletul nu mai e om. Punct. Cu astfel de entități nu stai la negociere!

Ucrainenii se sabotează singuri. Adică, tu ca parlamentar, îți permiți să-ți majorezi salariul cu 70% doar pentru că ai văzut ce mulți bani aruncă după tine SUA și țările europene? Asta înseamnă să fii om de nimic și să-ți meriți soarta… Iuda n-a murit… cică… se tot reîncarnează… cică…

Practic, cei din conducerea Ucrainei își trimit oamenii la moarte sigură. Pui soldatul să meargă la război cu mașina personală, să-și plătească combustibilul, să-și cumpere echipament (de război, adică o oală, un polonic și o sticlă de apă… glumesc…)? Ok, dac-ai fi sărac te-aș înțelege, nu-i problemă, trimite-i la luptă cu furculița, dar când primești miliarde de euro și de dolari… păi n-ai voie să ai soldat fără cele necesare unui război în 2022!

Ce fel de oameni se „nasc”? Vânzătorii sau mai bine zis, „Iudele”! Soldații sau nu știu cum să-i numesc, că n-am cum să folosesc cuvântul „soldat” la un om ce merge la război să se uite la inamic cum îl „salută”, se fură între ei. Ai o mașină? Se fură. Ai medicamente? Se fură. Ai câteva gloanțe? Se fură. În astfel de vremuri ar trebui să fie uniți, teoretic, dar așa s-a ajuns la legea junglei.

După 6 luni de nebunie curată, e clar că „actorașul” (sau idiotul) din fruntea țării n-are pe nimeni și e pus acolo să cadă în dizgrație cât ai zice „putin”. Prelungirea războiului e o altă prostie. Marea problemă e că n-ai voie din punct de vedere politic să ieși cu așa ceva în public, de aia nu apar astfel de articole (precum ACESTA) în mainstream. Fiecare mână trebuie să o spele pe cealaltă. Până când? Până rămân (ei) fără mâini. „Unde nu-i cap, vai de picioare”, deci capul și picioarele nu mai sunt…

Concluzie? Nu există. La mulți ani, ucrainenilor! Sunt oameni faini pe-acolo, oameni foarte faini care au plecat din țară, mulți au murit degeaba ca și victime colaterale, dar toată vina o au cei din conducerea Ucrainei (în primul rând, apoi mai discutăm de SUA și „prietenii”). Dar Rusia? E vinovată? Mai vinovată decât Ucraina nu e nimeni.

#ADEVĂR

Articol eligibil: https://thegrayzone.com/2022/08/18/ukraine-veterans-us-aid-soldiers-war/

P.S. 24 august este Ziua Națională a Ucrainei după ce și-a câștigat independența față de Uniunea Sovietică, în 1991.


Sursă imagine: Daniele Franchi on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
2 Comentarii
Cele mai vechi
Cele mai proaspete Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Sorin
Sorin
Vizitator
1 an în urmă

Salutare Horia, ai o sursa?
Mulțumesc!