Adevăr politic
„Eroul” României? Domnul Klaus…

„Eroul” României? Domnul Klaus…

Dacă tot este Ziua Eroilor în România (azi, 25 mai), hai să-i spunem „La mulți ani!” din toate încheieturile celui care merită… Președinte mai ticălos decât domnul Klaus-Nikolaus n-a mai avut România până acum.

Cât de coruptă este Administrația Prezidențială din România? Destul spre foarte…

Îți las un clip de la Record cu privire la ticăloșiile pe care le fac cei care ne conduc. Scuze… Ticăloșiile unor oameni care ne conduc (să nu-i pun pe toți în aceeași oală că se pierde gustul).

Din absurdul epocii Iohannis: șah-mat cu propriile „secrete“

Prin faptele domniei sale, Klaus Werner Iohannis, se evidențiază a fi cel mai absent, absurd, abominabil, adormit, afumat, avid (perfid), abuziv, amețit, amărât și antipatic președinte din istoria recentă a României (nu scriu alte cuvinte care încep cu celelalte litere ale alfabetului pentru că n-am Zeit).

Cum să ascunzi cu ce avioane mergi în delegație? Cum să cheltui jumătate de milion de euro din banii publici pe un turneu în America Latină? Numai un dictator poate asta… Scuze… Numai un dictator și un președinte cu numele Klaus Werner Iohannis.

În fine, asta cu secretizările e doar un pumn în vânt… Administrația Prezidențială tace?

Când sloganul „Corupția ucide!” este adevărat? Când se lasă tăcerea și se trece cu vederea… „O fi cumva”, nu-i așa? Ei bine, cei de la Recorder au făcut acum un mic material, dar vor urma altele în viitor. Domnul președinte este doar un pion care și-a primit plata. Mai nașpa e când îi vine factura și vede că n-are cu cum s-o achite.

Titlul de cel mai slab președinte al României din toate timpurile merge la domnul Klaus Werner Iohannis. Ghinion!

Domnia sa (sau nu știu cum să nu încep o serie de cuvinte care încep cu „b”), a avut astăzi onoarea să fie vizitat de către președintele Germaniei.

Ce-a făcut Germania azi? A avut curajul să declare oficial faptul că se află în recesiune. E drept că a tras de timp, la fel cum o fac toate țările. Dacă Germania a căzut, e și mai drept că vor cădea aproape toate țările din blocul comunist, pardon, european, ca piesele de domino. Scriu „aproape” pentru că România e pe undeva, cumva, în topul celor mai bune țări ca nivel de trai. Cum trăiesc românii? Trăiesc…

#SeȘtie!


Sursă imagine: Lance Anderson on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile