Știri naționale
Ministrul Educației a fost „educat”!

Ministrul Educației a fost „educat”!

Ce-a făcut, ce n-a făcut, domnul (sau plagiatorul) Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia din funcția de „suprem” al educației „pă” România! Pe scurt, l-au dat afară… Ce faci când îți murdărești haina? O speli… Ce faci când se rupe? O arunci și îți iei alta… Haina e domnul ministru…

Domnul ăsta e deja în topul rușinii al miniștrilor acuzați de plagiat. Un pic de atenție: topul e format cu miniștri ai Educației acuzați de plagiat… Deci, e grav…

Oricum, deja era agitată mass-media și scria pe toate „gardurile” să demisioneze, cumva, totul era pregătit, direcția era trasată. Numai că oameni ca domnul Cîmpeanu nu se retrag fără beneficii… Să nu crezi că pleacă pe ușa din dos…

Domnul Cîmpeanu este profesor, rector și senator, plus că este unul dintre cei trei cofondatori ai partidului Pro România! Oamenii ca el își trec postul de ministru al Educației pentru CV, nimic mai mult.

Ceva se anunța, parcă veneau ceva vești mai acre, la cum s-au dat ultimele legi ale educației fix înainte de începerea noului an școlar. Așa au fost directivele ca să vină banii pentru PNRR (Planul Național de Redresarea și Reziliență).

Și uite așa, sistemul educațional din România își arată adevărata față, o față pe care nu o poți repara cu farduri.

Nicio o problemă… Asta e… Vremurile grele creează oameni puternici, astfel că, prin urmare, le putem mulțumi chiar și celor care își bat joc de România.

Dumnezeu să binecuvânteze România, în mod special pe toți cei care sunt implicați într-un sistem școlar/educațional fie la stat, fie la privat!


Sursă imagine: YouTube – Privesc.Eu România

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
2 Comentarii
Cele mai vechi
Cele mai proaspete Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Cristi
Cristi
Vizitator
1 an în urmă

Nu plagiatul este cea mai mare problema a învățământului. Chiar e o problema minoră.
Cel mai important este ceea ce face în calitate de ministru. Cu ce îmbunătățește sistemul de educare învățare al copiilor.