Rugăciuni
Apel la rugăciune pentru fratele Ovidiu Liteanu!

Apel la rugăciune pentru fratele Ovidiu Liteanu!

Dacă ai o inimă bună, un strop de credință și gânduri de pace… te invit să te rogi pentru fratele Ovidiu Liteanu! Artistul are o tumoare pe creier și va fi operat săptămâna viitoare (miercuri)!

Fratele Ovidiu Liteanu este extrem de cunoscut în lumea evanghelică, iar cântările pe care le-a compus sunt un adevărat tezaur al muzicii creștine contemporane. De când s-a întors cu fața la Dumnezeu (de la vârsta de 31 de ani) a slujit cu înflăcărare, iar mesajele cântărilor sale au fost un balsam cu putere de încurajare pentru fiecare ascultător (chiar și pentru cei necreștini…).

Așa e viața… azi ajuți, dar mâine s-ar putea să ai tu nevoie de ajutor… Te invit să te rogi pentru fratele Ovidiu Liteanu, ca Domnul să-l binecuvânteze cu sănătate-n trup, inimă și gând! Dumnezeu să-l ierte, să-l întărească și să-i dea izbândă! Harul Domnului să fie peste fratele Ovidiu Liteanu! Dumnezeu să binecuvânteze echipa medicală, care se va ocupa de operație, cu înțelepciune și pricepere! Dumnezeu să dea izbândă!

Rugăciunea făcută cu credință va mântui pe cel bolnav și Domnul îl va însănătoși și, dacă a făcut păcate, îi vor fi iertate. (Iacov 5:15)

Doamne, ascultă-mi rugăciunea, pleacă-Ți urechea la cererile mele! Ascultă-mă în credincioșia și dreptatea Ta! (Psalmul 143:1)

Doamne, ajută! Doamne, dă izbândă! (Psalmul 118:25)


Sursă imagine: YouTube ||| Cornel Pop – Dej (Ovidiu Liteanu ”Colaj de cântări” Livada 2021)

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile