A 4-a doză de prostie?

A 4-a doză de prostie?

Începând de luni, 16 mai, se începe și în România noul sport mondial, și anume „epurarea”, pardon, vaccinarea… Să fie a 4-a doză de prostie ceva bun? Momentan e războiul la răsărit, s-au dus Jocurile Olimpice de la Beijing (cu multe orori), și stă să înceapă Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. Aș îndrăzni să spun că în 2022 trebuie să fie liniște, fără alte scenarii cu zgomote…

Doar că în liniște se „coc” niște lucruri, și nu orice fel de lucruri. E ca și cum cineva te amenință cu un bumerang, îl aruncă spre tine, te ferești și îi spui că nu te-a nimerit („bla-bla-bla-bla… ciudă-ciudă-ciudă…”), fără să te mai gândești că un bumerang se întoarce întotdeauna la stăpân… și te lovește. Doar că te lovește prin 2023, în 2022 lucrurile încă se „coc”.

Ce e mai interesant, e faptul că se specifică „a 4-a doză reduce riscul de infecție AVID-19, spitalizarea etc.”, adică nu te ajută nici măcar la căderea părului… Măcar ceva beneficiu extra, să îți garanteze altceva pe lângă faptul că ai șansa să prinzi superputeri, cum ar fi „ținutul respirației pe o perioadă nedeterminată” (Doamne ferește-i pe toți cei care se vaccinează de așa ceva!).

Va ieși curând și o contră la ce se face, ce s-a făcut și ce se va mai face cu privire la AVID-19. Mă uit la domnul Arafat și mă mir de ce se tot apără prin mass-media, probabil că se pregătește înlăturarea lui sau dezicerea de el… Merită…

Totuși, titlul este, a fost și va rămâne o întrebare… A 4-a doză de prostie?

#ProSănătate


Sursă imagine: Braňo on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile