Primul loc în Google

Primul loc în Google

Salutare! Vrei ca site-ul tău de business să fie pe primul loc în Google? „Toate lucrurile sunt cu putință celui ce crede”, spunea Cel mai important om care a trăit vreodată…

Îți pot oferi servicii SEO profesionale pentru ca site-ul afacerii tale să fie cel puțin pe prima pagină în Google!

Nu pot să-ți promit locul 1, dar promit că fac o treabă bună care să reflecte la un moment dat rezultate excepționale! Vezi o parte din rezultatele mele pe pagina „Rezultate SEO”.

Pentru mai multe detalii, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794.

Cum ajungi pe primul loc în Google? Exact cum ajungi să ai succes, adică prin muncă, răbdare, perseverență și iar muncă. În felul acesta, succesul va fi inevitabil.


Cuprins


Primul loc la SEO

Primul loc la SEO - Primul loc în Google

Site-ul tău are nevoie de SEO pentru a fi afișat cel puțin în prima pagină pe Google.

Ce înseamnă SEO? SEO este o abreviere de la „Search Engine Optimization” și are ca rol principal promovarea site-ului 24/7 pe motoarele de căutare (precum Google, Baidu, Bing, Yandex, Yahoo etc.).

Hai să-ți las și o definiție ca la carte, definiție pe care o găsești în articolul „Ce este SEO?”:

SEO este cea mai bună unealtă de marketing pentru promovarea site-ului web. De ce? Prin SEO, site-ul web va fi atractiv atât pentru motoarele de căutare, cât și pentru oameni.

Horja Robert Emanuel
Consultant SEO

Cum stă concurența ta la capitolul SEO?

Dacă site-urile competitorilor tăi sunt bine indexate în Google, atunci trebuie să ai și tu un site bine indexat.

În schimb, dacă nu prea există concurență pe expresiile sau cuvintele cheie specifice domeniului tău de activitate, atunci va fi mai ușor să ajungi în top, chiar pe primul loc.

Cu cât concurența e mai mare, cu atât este mai dificil să ajungi în top.

Dacă te bați pe aceleași expresii pe care le au marile companii, precum eMag, Altex sau Flanco, atunci trebuie să ai și credință în Cel care a spus afirmația din primul paragraf al acestui articol: „Toate lucrurile sunt cu putință celui ce crede!”

Înainte să alegi un mecanic, te uiți la ce mașini conduce, corect? Înainte să alegi un dentist, te uiți la dantura lui (sau a celor care merg la dentistul respectiv), nu-i așa? Înainte să alegi un constructor pentru casa ta, te uiți la ce casă are el (și angajații lui), nu?

Te rog să vizitezi pagina „Rezultate SEO”. Acolo vei găsi o serie de rezultate și explicații pentru 3 dintre site-urile mele personale.


Primul loc la adevăruri

Primul loc la adevăruri - Primul loc în Google

Fă bine și lucrează întotdeauna, dar întotdeauna cu adevărul! Dacă sinceritatea pură te deosebește față de concurență, crede-mă: ai câștigat!

În toate domeniile există „șmecherași” care vor să fenteze. Unii te fură fie la calitate, fie la bani, alții se ascund după cât de bine sau nu este făcut contractul, iar ceilalți sunt atât de malefici încât au răbdare cu nervii tăi până când obosești și renunți la dorința de a se mai face dreptate.

Este foarte important să ai o comunicare bazată pe adevăr, nu cu jumătăți de adevăruri, ci cu adevăruri pure (adevărul este pur în sine…).

Să presupunem că te pricepi la partea de comunicare, clientul cumpără serviciul sau produsul tău, dar descoperă că este înșelat, fie că i-ai trimis un produs care nu corespunde cu specificațiile oferite, fie i-ai servit un serviciu care-i cântă a pagubă.

Ce faci în situația dată? Gura lumii nu o astupă nimeni… E drept că și „hate-ul” este o formă de publicitate care te poate avantaja, dar nu merită efortul să ai un nume rău pentru că una ai spus și alta ai oferit.

De exemplu, eu pot fi acuzat că promit primul loc în Google, nu-i așa? Dacă vei colabora cu mine și după 2-3 luni nu se văd rezultate, rezultate care să reflecte titlul acestui articol, ce fac?

Te invit fain-frumos să lecturezi informațiile prezentate pe pagina „Rezultate SEO”. Nu promit rezultate pentru că nu țin 100% de mine. Sunt mai mulți factori care contribuie la un tot unitar, tot unitar care se traduce în „rezultat”.

Rezultatele în SEO apar în timp. Cât timp? Diferă de la site la site. O condiție importantă este aceea că site-ul trebuie să fie 100% optimizat din punct de vedere SEO.

Nu promit rezultate, dar pot să promit calitate! Eu am rezultate! Te rog să faci o căutare pe Google pentru expresia „primul loc pe google” sau „primul loc în google”.

Dacă nu găsești unul dintre site-urile mele (horjarobert.ro și consultant.horjarobert.ro) în primele 3 poziții (inclusiv la secțiunea „Imagini”), atunci poți să mă acuzi și să nu colaborezi cu mine.

Dar dacă găsești unul din site-urile mele în primele 3 poziții, atunci poți să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794.

Bine-bine, dar titlul articolul este despre primul loc în Google. De acord. SEO este o luptă care nu se sfârșește. Nu sunt singurul care se luptă să aibă site-ul pe primul loc la căutarea „primul loc în google”.

Fac tot ce ține de mine, dar nu pot promite o poziție anume. Aș vrea să pot promite o poziție anume… Numărul clienților pe partea de SEO ar crește considerabil, dar când se va observa că nu pot oferi rezultatele promise, tot businessul meu va cădea în cap.


Primul loc la autoritate

Primul loc la autoritate - Primul loc în Google

Din moment ce ai rezultate pentru tine (inclusiv pentru alți clienți) și lucrezi cu adevărul, vei primi respect.

Autoritatea se măsoară în nivelul de respect pe care-l primești. Nu-i așa că vrei să fii respectat din prima secundă în care discuți cu un potențial client?

E drept că respectul se poate pierde pe parcurs. Am avut de-a face cu tot felul de clienți, unii mi-au spus că ar face ei în locul meu, doar că n-au timp, alții că vor să le fac treaba mai repede, că nu-i așa greu, iar ceilalți m-au întors pe toate părțile pe considerentul „clientul nostru, stăpânul nostru”.

Ei bine, astfel de clienți sunt toxici. Te poți feri de ei? Nu prea, dar nu vreau să insist pe tema asta. Dușurile reci au relevanța lor.

Vrei să fii respectat? Oferă respect chiar și-atunci când nu ești respectat! Oamenii sunt diferiți, nu doar dificili. Asta nu înseamnă că trebuie să te oprești în a-i mai ajuta.

Cum se poziționează brandul afacerii tale? Afacerea ta trebuie să aibă un brand bine pus la punct dacă vrei să culegi favoruri.

Referitor la brand, dacă ai nevoie de un consultant pe partea de marketing (SEO & Social Media), nu ezita să-mi spui! Un brand cu autoritate îți va oferi o mulțime de avantaje.


Primul loc la beneficii

Primul loc la beneficii - Primul loc în Google

Ce beneficii oferi clienților tăi? De ce te-ar alege pe tine în detrimentul altora?

M-a întrebat și pe mine un potențial client de ce să mă aleagă. Avea nevoie de servicii SEO.

E clar că am o concurență acerbă pe partea de SEO, dar nici nu pot să spun că sunt cel mai bun și că ofer cele mai bune servicii de SEO.

Ofer servicii complete de SEO, am resursele necesare să muncesc cu răbdare și perseverență pentru a face ceva calitativ, dar tot nu pot să răspund la întrebarea de ce m-ar alege pe mine.

Până la urmă, alegerea se bazeză pe alegere… E un pic ilogic să mă țin după un potențial client și să-i promit luna de pe cer doar pentru a mă alege.

Dacă nu mai ai beneficii de prezentat potențialului client, nu te pune să-i spui că ai cel mai mic preț de pe piață. E total neprofesional din partea ta.

Exact cum am scris până acum, dacă ai rezultate în nișa ta, dacă lucrezi cu adevărul, dacă oferi și impui respect, atunci cred că astea sunt cele mai importante beneficii pe care le poți aduce înaintea unui potențial cilent.

Când acesta devine client, deja vorbim de alte beneficii…

Apropo de oferte, ai cele mai mici sau cele mai mari prețuri de pe piață?


Primul loc la oferte

Primul loc la oferte - Primul loc în Google

Când a venit vorba de ofertă, întotdeauna mi-a plăcut să fac combinații, în sensul să mai adaug un beneficiu sau să integrez un alt produs care să crească valoarea inițială.

Legat de prețuri, cred prefer să am prețuri avantajoase pentru orice buzunar, dar și prețuri premium, pe care și le permit doar cei care vor servicii premium.

Nu cred că banii ar trebui să fie un impediment. Din moment ce ofer servicii, servicii care au ca scop să-i ajute pe alți antreprenori, atunci cred că prețurile trebuie să fie accesibile tuturor.

Cum stă concurența mea la capitolul oferte și prețuri? Unii mai bine, alții nu chiar atât de bine. E normal, nu-i așa?

Și atunci cum poți să fii pe primul loc la oferte? Greu de spus, dar și mai greu de făcut… Aici ține foarte mult de cum te privesc ceilalți…


Primul loc în ochii celorlalți

Primul loc în ochii celorlalți - Primul loc în Google

Până la urmă, ceilalți trebuie să te privească cu ochi buni, nu tu.

Bineînțeles, și tu trebuie să ai un oarecare rafinament față de serviciile sau produsele pe care le oferi, dar la finalul zilei, îți numeri banii făcuți de la client, iar acel client nu ești tu, corect?

Contează foarte mult cum e privită afacerea ta în mediul online, dacă tot e vorba de locul 1 în Google.

Feedbackul este un element esențial pentru a măsura mulțumirea sau nemulțumirea clientului. În felul acesta vei descoperi care sunt doleanțele clienților și vei avea ocazia să le îndeplinești.

Critica (aia constructivă), e binevenită oricând!


Hai în top pe Google!

Hai în top pe Google - Primul loc în Google

Vrei ca site-ul afacerii tale să fie în top pe Google? Nu-ți promit locul 1, dar pot să fac tot ce este necesar ca domnul Google să-l propulseze în mod organic în prima pagină pentru expresiile specifice domeniului tău de activitate!

Pe pagina „Pachete servicii SEO” găsești pachetele și prețurile pentru serviciile SEO pe care le ofer.

Te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de 075 041 7794 pentru mai multe detalii. Mulțumesc.

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Cele mai vechi
Cele mai proaspete Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile