Publicitate
Tubulatură drept armură

Tubulatură drept armură

Ai nevoie de tubulatură pentru un proiect anume? Vrei să construiești un sistem de canalizare rezistent? Ai nevoie de tubulatură pentru construcția podețelor, a căilor de acces? Dorești să ai un sistem de drenaj ca la carte? Înseamnă că ai nevoie de tubulatură (drept armură) de pe tubimax.ro!


Țevi corugate


Știai că țevile corugate au o durată de viață de minim 50 de ani? De ce sunt atât de rezistente? Dar oare de ce sunt atât de căutate?

Țevile corugate sunt rezistente datorită materialului din care sunt compuse, și anume polietilenă de înaltă densitate (HDPE/PEHD) cu pereți dubli. Acestea sunt formate din două componente unite prin co-extrudare.

Partea exterioară are forma corugată, care este responsabilă cu rezistența, iar partea interioară este netedă și asigură transportul fluidelor în condiții optime.

Țevile corugate sunt la mare căutare datorită avantajelor pe care le oferă. Cine vrea o țeavă flexibilă, rezistentă și ușoară? Orice constructor! Cu un material flexibil și ușor, îți faci treaba ca la carte într-un timp foarte bun!

Îți recomand articolul „Avantajele tuburilor corugate”.


Țevi corugate pentru protecția cablurilor electrice


Vrei să-ți protejezi instalația electrică? Atunci înseamnă că ai nevoie de țevi corugate pentru protejarea cablurilor electrice!

Aceste tipuri de țevi au un diametru mic și au toate calitățile menționate la subtitlul anterior. Este un lucru foarte înțelept să îți securizezi instalația electrică! Mai bine faci un lucru de calitate (cu materiale de calitate) acum, decât să pierzi timp și bani cu eventuale reparații sau intervenții pe viitor…

Țevile de protecție pentru cablurile electrice au o rezistență anume la compresiune. Astfel, la TUBIMAX găsești țevi de protecție ELCOR 450N și 750N.


Țevi PVC-U


Ai nevoie de țevi PVC-U? Țevile din policlorură de vinil neplastifiată sunt și ele niște țevi rezistente și foarte utile. Țevile pe care le primești de la TUBIMAX respectă standardele SR EN 13476-1/2.

Astfel de țevi găsești la lungimile standard de la 1 la 6 metri.

Pe site-ul tubimax.ro găsești țevi PVC-U din clasa de rezistență SN2, SN4 și SN8.


Contact


Pe pagina „Produse” găsești mai multe tipuri de tubulatură de calitate potrivită pentru orice tip de proiect!

Dacă ai nevoie de tubulatură rezistentă (precum o armură), atunci cei de la TUBIMAX te pot ajuta cu ceea ce ai nevoie! Apropo, știai că livrează oriunde în țară, în orice cantitate și pentru orice dimensiune?

Pentru mai multe detalii și oferta de preț, te rog să iei legătura cu ei la numărul de telefon 0757 129 561 sau să le trimiți un mesaj pe adresa de e-mail vanzari@tubimax.ro. Spor la treabă!


Articol sponsorizat de tubimax.ro.

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile