Publicitate
„Pomul bun se cunoaște după roade bune”

„Pomul bun se cunoaște după roade bune”

Ai auzit expresia asta cu pomul bun care se cunoaște după roade bune? Dar că omul bun se cunoaște după fapte bune?

E bine dacă ai auzit, iar dacă nu, atunci măcar vei citi acum. Important e să fii om bun, să ai roade bune, iar prin munca mâinilor tale să fii de folos și altora ca binecuvântare.


„Pomul bun se cunoaște după roade bune”


Când mergi la cele mai cunoscute magazine din România (nu dau nume), știi cumva dacă pomul din care au fost luate acele fructe, este unul bun? Pe rafturi găsești fructe aranjate, uneori chiar „machiate”, care așteaptă cu nerăbdare cumpărătorul. Problema e că ajungi acasă și nu știi dacă mărul e măr… La ce gust are, dacă nu te uiți la el, ai zice că e alt fruct…

Poate că nu poți întotdeauna să verifici calitatea fructelor din magazine sau a altor alimente și nu e nimic de judecat. Nu-i așa că îți place când „dai” peste un fruct bun? Un fruct gustos îl ții minte imediat. Altfel e când „prinzi” o portocală un pic acrișoară sau un măr zemos și dulce.

Dar cum se cunoaște un om bun? Așa cum ai citit la început, după fapte bune…


„Omul bun se cunoaște după fapte bune”


Care e cuvântul de bază după care-ți dai seama că omul respectiv chiar dă dovadă de fapte bune? Indiciu: orice fabrică are oameni care verifică piesele. Cu ce scop? Pentru a verifica în detaliu dacă sunt calitative sau nu.

Omul bun se cunoaște după calitatea faptelor!

Știai că în domeniul construcțiilor este eminamente esențial să lucrezi cu materiale de calitate și să construiești proiecte de calitate? De exemplu, dacă ai nevoie de tuburi la un proiect de tubulatură, poți folosi cu încredere tuburi corugate. De ce?

Tuburile corugate oferite de către cei de la TUBIMAX au beneficii care avantajează atât meseriașul, cât și beneficiarul proiectului. Printre beneficii se evidențiază rezistența (atât din punct de vedere mecanic, cât și din punct de vedere chimic), flexibilitatea (datorită formei corugate de la exterior) și greutatea ușoară.

Spune tu dacă nu îți dorești un material de construcții care să fie rezistent, flexibil și ușor în greutate…

Un om bun realizează lucruri bune folosindu-se de materiale bune. Nu e normal? Dacă vrei să ai un proiect de durată, nu vrei să ai un meseriaș care lucrează cu materiale bune sau poate chiar tu să fii artistul care construiește ceva durabil și de succes?

Tuburile corugate au o durată de viață de cel puțin 50 de ani, conform producătorilor, deci cu siguranță proiectul tău va fi unul bun și de calitate.

Dacă vezi că un om fușărește treaba și face lucruri care nu sunt de calitate, atunci fă cumva să nu mai stai în preajma lui. Înainte să pleci, arată-i ce înseamnă calitatea! Dacă acceptă să se schimbe, vei fi un om bun care dă roade prin fapte bune.

E greu să deosebești roadele unui pom sau un om după roadele lui? Dacă le vezi, nu. Dar dacă nu le vezi? În timp, orice lucrare, fie că e lucrare de construcție, fie că sunt fapte de omenie, îți vei da seama foarte clar de pomul și omul bun.

Important e ca tu să fii om bun și să faci numai lucruri de calitate! Fii bun! E gratis! Ajută-i pe alții prin calitatea lucrurilor pe care le faci! Fii bogat în fapte bune!

P.S. Dacă ai nevoie de tuburi corugate (gofrate, riflate) sau de alte materiale și accesorii de calitate pentru proiectul tău de tubulatură, nu ezita să-i contactezi pe cei de la TUBIMAX (0757 129 561). Vezi mai multe pe pagina lor de „Produse”.


Articol sponsorizat de tubimax.ro.

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile