2023: săptămâna nr. 21

2023: săptămâna nr. 21

E timpul pentru o scurtă recapitulare…


Peste 50 de senatori americani au primit telefoane speciale pentru situații de urgență… Dispozitivele fac parte dintr-o serie de măsuri de securitate.

Întrebarea care rămâne este „De ce n-au acceptat telefoanele toți cei 100 de senatori?”. Dacă e să fie ceva catastrofă mondială, ne rămân și alte întrebări… De întrebări și de „De ce-uri” nu vom duce lipsă.

Oare să fi primit oamenii mai importanți telefoane conectate la satelit pentru situații de urgență din cauza acordului pe care l-a dat SUA cu privire la livrările avioanelor F-16 către Ucraina? SUA a dat undă verde aliaților pentru a trimite avioane de luptă F-16 în Ucraina. Cine pune paie pe foc în halul ăsta? SUA sau cum îmi place mie să zic: „Statele Urâte ale Americii”.

Probabil că Rusia și-a „încordat” un pic armamentul nuclear (sau cel puțin a șters praful) când a auzit că SUA dă mâna cu NATO pentru a oferi armament de calitate „superioară” Ucrainei. Poate mi se pare, dar Ucraina n-a primit până acum arme la mâna a doua, ci doar la mâna a „nșpea”.

La ce concluzie au ajuns conducătorii G7, din Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Marea Britanie și SUA? Trebuie să scriu că Summitul G7 din 19 – 21 mai a avut loc la Hiroshima? Bun. Concluzia conducătorilor la Summitul G7: NIMIC.


CEDO este o mizerie! Asociația ACCEPT este o altă mizerie!

Asociația ACCEPT, care se laudă a fi „prima și cea mai importantă organizație neguvernamentală din România care apără și promovează drepturile persoanelor LGBT”, a dat în judecată statul român pentru că e vai de ea… Mă repet: Asociația ACCEPT este o mizerie! Adaug: Asociația ACCEPT e vai de ea!

Cei de la CEDO (mizeria de Curte Europeană a Drepturilor Omului) condamnă România pentru încălcarea unui articol privint dreptul la respectarea vieții private și de familie.

Să le spună cineva ăstora că familia este formată dintre un El și o Ea! Mizeriile astea ordinare cu ifose, LGBTQIA2S+, n-au ce căuta în fața instanței. Oamenii ăștia chiar sunt inferiori. Până la urmă, de ce ai cere drepturi? Pentru că nu au! Sunt inferiori! Toate compartimentele vieții lor sunt inferioare, inclusiv gândirea…

După faza asta, statul român este obligat să adopte o legislație prin care să recunoască cuplurile LGBTQIA2S+.

Lumea e nebună! De ce se scarpină ca maimuțele cuplurile care trăiesc în concubinaj și spun că n-au nevoie de o hârtie pentru a se declara căsătoriți? Altă problemă și acolo… Dar uite că oamenii inferiori, care trăiesc în nebunie, vor cu orice preț să li se recunoască căsătoria.

Ce motive invocă oamenii inferiori? Acuze după acuze că nu pot sta unul lângă celălalt la spital, nu pot decide în cazuri de forță majoră pentru partener, nu îi pot ridica de la morgă, nu pot beneficia de ajutorul de înmormântare și nu pot să aibă drepturi de co-asigurat pe contractul de asigurare de sănătate a celeilalte entități. Gata, nu mai folosesc cuvântul „partener” când vine vorba de persoanele LGBTQIA2S+, ci scriu „entitate”. Mai bine sunt corect politic și tolerez forma lor de nesiguranță identitară.

Să-mi fie cu iertare, poate am supărat persoanele neidentificabile sau cu psihoză identitară de gen, dar vreau să mă revanșez. Până se hotărăsc ele ce gen au, le declar entități. O entitate este inocentă, nu-i așa? Entitățile sunt formațiuni alcătuite din ființe inferioare (cândva numite „oameni”), care trăiesc printre oameni și cer drepturi superioare oamenilor. Adică, un fel de „nimeni” care vor să fie „cineva”.

România a mai fost condamnată la CEDO, în 2021, să plătească despăgubiri de 60.000 de euro pentru că în 2013, la Muzeul Țăranului Român, un grup „extremist” le-a stricat „vibe-ul” entităților aflate în sală pe când vizionau un film cu tematică LGBTQIA2S+.

Apropo de entitățile din LGBTQIA2S+, nici nu a venit luna iunie (luna pride), că deja Google și-a pus curcubeul în unele state americane (cum ar fi Sodoma, pardon, California).


Aproximativ 30 de tone cu explozibil a dispărut. Păi cum așa? Cică trenul care transporta „jucăriile” astea, a plecat din statul american Wyoming spre California, dar marfa pur și simplu s-a „evaporat”.

În 12 aprilie a plecat trenul, în 10 mai s-a raportat incidentul. E un pic cam greu să furi 30 de tone, probabil au avut nevoie de mai multe drumuri tur-retur.

Știrea asta a ajuns pe fir zilele trecute…

Totuși, de ce ai avea nevoie de 30 de tone cu explozibil, dacă nu vrei să dai o „petrecere”? Poate se pregătesc americanii de Revelion, nu degeaba senatorii au fost „premiați” cu telefoane conectate la satelit pentru situații de urgență… Nu insinuez nimic, nu-mi plac teoriile conspirației.


Ce se-ntâmplă cu educația din România?

Domnul prim-ministru, Nicolae Ciucă, a avut o întâlnire cu elevii și părinții (adică cu elevii și părinții care reprezintă școlarii…). Păi de ce ai chema elevii și părinții pentru o problemă care necesită doar întâlnirea cu profesorii? E ca și cum trebuie să sari cu parașuta, dar mai bine sari cu umbrela că poate-poate…

Ce jocuri politice fac guvernanții noștri „dragi” zilele astea? Probabil că au nevoie de „sânge” pentru a schimba puterea. E prea de tot să vină domnul Ciolacu la putere împreună cu PSD, fără luptă… Nu mai bine faci o schemă și pui reflectoarele pe situația salarizării profesorilor?

Toată politica se bazează pe bani, fie că au și fură, fie că n-au și vor să fure…

Dar ce faceți cu profesorii? E vina lor că sunt oameni cu școală (și la propriu, și la figurat)? Da, cred și eu că merită pedepsit omul cult, intelectual, care învață și citește, care educă copiii (indiferent de mediul din care provin). Chiar așa, de ce nu răstigniți profesorii?

Îmi crește nivelul de sarcasm dacă mai continui să scriu, așa că mă opresc aici.

Alege înțelept: trăiește frumos!


Sursă imagine: MIKE STOLL on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Cele mai vechi
Cele mai proaspete Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile