Știri internaționale
Eurovision 2024

Eurovision 2024

Ai urmărit ce s-a întâmplat la concursul de politică, pardon, de etalare a ciudățeilor, scuze, de muzică, Eurovision?

Eurovision poate fi considerat orice, inclusiv o fermă de animale. Fac aluzie la „Ferma animalelor”, de George Orwell? Și da, și nu…

Pe considerentul lui „Și da, și nu”, Eurovision a ajuns un joc politic. Toată lumea joacă sau cântă după cum li se dictează. Cine sunt dirijorii? Niște entități care se joacă cu mințile oamenilor.

Lumea, în special Europa, se află într-o stare de ebrietate ideologică. Situația stă nașpa și la noi în țară. Să amintesc blatul (#jaful) politic făcut de PSD și PNL, care fac alianță la alegerile de anul acesta?

Apropo de alegeri, îți recomand să citești articolul „Calendarul oficial al alegerilor din 2024”.

Cine a câștigat Eurovision 2024? Nu cred că este un câștigător când omenirea pierde. În fine, nu este despre ce cred eu, corect?

Câștigătorul sau câștigătoarea este băiețelul în rochiță trimis de Elveția. Țară mai parșivă, pardon, mai neutră decât Elveția nu există în Europa sau în lume…

Probabil am greșit că l-am numit băiețel în rochiță. Hai să-l numesc entitate. Eurovision este mai mult despre entități.

Enumăr câteva țări care și-au trimis ciudăței ca reprezentanți? În ordinea stării abjecte de sănătate mintală a celor în cauză, scriu următoarele țări: Irlanda, Spania, Finlanda, Marea Britanie, Croația, Franța, Lituania.

Să-ți las clipul cu interpretarea entităților din Irlanda? Dacă te uiți la ei, fără să-i asculți, nu mai dormi la noapte. Dacă-i asculți, vei avea nevoie de recuperare…

Satanism pe față

Nu mai scriu nimic de interpretarea scenică a celor din Spania și Finlanda.

Ideologia „flower-power” nu știe să facă nimic altceva decât să distrugă. Ești din comunitatea LGBTQIA2S+? Ce lucruri bun aduce comunitatea asta?

Bisericile au fost primele școli din lume, deci au adus un plus enorm pentru dezvoltarea omenirii. Ce face comunitatea LGBTQIA2S+? Distruge. Merită să faci parte dintr-o astfel de comunitate? Ce respect merită o astfel de mișcare depravată?

Omenirea are multe probleme și din păcate a ales să nu și le rezolve, ci să se adâncească și mai mult în ele. Când devii ignorant cu bună-știință, atunci n-am decât să mă rog pentru tine pentru a nu fi bombardat cu foc…

Mai există speranță pentru lumea asta? Pentru oameni, da, există, dar pentru lume, nu. Lumea va arde. Oamenii mai au o șansă la salvare. Șansa asta se numește Domnul Iisus Hristos.

Te ajută cu ceva să negi adevărul? Adevărul nu poate fi controlat, în schimb minciuna se poate face în toate formele și în toate culorile.

Mi s-a părut interesant cum țările cu un PIB ușurel au acordat 12 puncte elvețienilor. Să fie un joc politic atât de vizibil? Țările sărace din Europa să joace după cum fluieră Elveția?

Nu înțeleg ce caută Australia la Eurovision, dar nu mă mir. Australia e beată din punct de vedere ideologic, deci putem spune că este soră cu Europa (sau „frate de pahar”).

Să scriu și ce mi-a plăcut? Hai să scriu… Mi-a plăcut numele fetei care a reprezentat Israelul, și anume Eden Golan. Dumnezeu să binecuvânteze Israelul!

Aș fi vrut să te las cu piesa câștigătoare, dar nu merită să asculți o entitate care nu se consideră nici bărbat, nici femeie. Mai bine îți las piesa celor din Armenia. Măcar armenii au avut ceva specific țării lor și au venit cu taraful.

Eurovision 2024 – Armenia

România nu a participat pentru că „nema bani”, iar TVR nu a difuzat pentru că „nema-nema…”. Cum crezi că se numește „eroul” câștigător (sau „eroina” câștigătoare) de anul acesta? Nemo.

Știai că „nemo” înseamnă „nimeni” în limba latină?

Dacă te întreabă cineva „Cine a câștigat Eurovision 2024?” poți să-i răspunzi cu „Nimeni”. Nu se supără nimeni…

Dumnezeu să trezească oamenii la realitate! O va face, dar nu oricum, ci va zgudui lumea din temelii…

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile