Taifas
Primul an de horjarobert.ro

Primul an de horjarobert.ro

1 septembrie este și va fi ziua de aducere aminte în istoria internetului pentru blogul horjarobert.ro, în mod oficial!

Cum a fost anul ăsta? Bine. Apoi rău. Apoi un pic mai bine. Apoi foarte rău, ca mai apoi să fie din nou bine și spre foarte bine ca să ajungă binele bun… „Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

Prefer să număr beneficiile și nu orele de efort în care scriu și mă documentez… Beneficii pe toate planurile, și pe cel profesional, și pe cel personal.

Am vrut să mă las de blog? Nu în primele luni, ci acum câteva luni… Cu această ocazie îi mulțumesc lui Uriel Carada pentru că a venit cu ideea de a posta știri! Nu orice știri, ci Știri de ieri importante și azi!

Pot spune că dacă nu venea numărul ăsta important de articole pe săptămână… era să mă las de blog? Momentan pot scrie… Blogul fiind unul mai mult orientat pe baza modelului meu de gândire, știrile sunt binevenite oricând!

Blogul este în continuare la stadiul de proiect pilot, nu îl canalizez pe un anumit domeniu, ci va fi în continuare generalist. La fel cum eu mă pot raporta la o gamă largă de domenii, de unde pot face o analiză scurtă ca să scot un articol, tot așa și blogul va rămâne cu o oarecare amprentă…

Din ce postură scriu articole? La bază sunt inginer, deci munca de cercetare o fac și în somn, trunchiul meu este filosofia (dragostea pentru adevăr), deci abilitatea de a explica un subiect din mai multe direcții e cu mine, iar la vârf sunt reprezentat pur și simplu prin scris. Precizare: n-am talent la nimic, dar har am cât cuprinde… Dumnezeu nu mi-a dat multe, dar mi-a încredințat multe…

Mulțumesc fiecărui cititor care a vizitat măcar o dată site-ul și mulțumesc (un pic mai mult) celor care citesc blogul (aproape) zilnic! Dumnezeu să vă binecuvânteze cu har, pace și multă înțelepciune!

P.S. Articolele de pe acest blog nu sunt copiate, nici nu sunt puse sub formă de rulaj („dă-i ‘nainte!”), ci sunt cizelate sub formă de opinie/părere/convingere.

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

#1AN

Sursă imagine: Danil Aksenov on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile