Știri internaționale
Ziua Mondială a Artei – 2023

Ziua Mondială a Artei – 2023

Cine este cel mai mare Artist, responsabil de Cultura și Spiritualitatea universului? Dumnezeu! Lumea a fost creată într-un mod miraculos, iar minunățiile ei se văd cu ochiul liber… Astăzi, 15 aprilie, este Ziua Mondială a Artei.

Ce categorii pot fi încadrate la artă? Pictura, sculptura, literatura, arhitectura, filmul, muzica, teatrul și mai una care este enorm de importantă, dar o scriu în ultimul paragraf.

Nu cred că există prea mulți oameni care să nu aprecieze frumosul sau care să nu-și dea seama când ceva este extraordinar de bun. Știu că gusturile nu se discută, mai ales când vine vorba de artă, dar cred că frumosul și extraordinarul sunt mai mult decât vizibile. Poate că nu orice lucru spectaculos luminează ca un far în bezna nopții (chiar bezna nopții intelectuale…), dar sigur va fi apreciat… cândva… Merită să investești în tine pentru a fi artist!

Care este cea mai importantă artă? Cred și sunt convins că cea mai importantă artă este viața! E o artă să știi cum să trăiești, iar pentru a o trăi bine, ai nevoie neapărat de Dumnezeu. Viața trebuie trăită frumos! „Viața e o artă, așa că evident, ca să știi să trăiești, ai nevoie de talent… Oamenii se pot considera artiști, dar viața e mai mult decât să știi că exiști.”

Viața e o artă…

Sursă imagine: note thanun on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile