Știri internaționale
Statele Unite ale Americii își face „Ministerul Adevărului”, precum cel din cartea lui George Orwell, 1984

Statele Unite ale Americii își face „Ministerul Adevărului”, precum cel din cartea lui George Orwell, 1984

Statele Unite ale Americii merită „bătută” pe zi ce trece… Atât tupeu au încât își vor forma un minister al dezinformării. Fix acum când a venit „micul” Elon Musk în mass-media cu un caracter mai de dreapta, ies și americanii, în mod legal, cu un organ central de administrație care să aibă drepturi depline. Ce înseamnă asta?

Dacă tot ce ține de Google, Apple, Facebook, Microsoft, Disney, Netflix și câți or mai fi, poate fi controlat ușor pentru că sunt „de-ai casei” (adică „leftiști”, pro WOKE/BLM/ETC.), cu Elon Musk vor avea nevoie de cadru legal pentru a-și face jocul să nu se termine.

Scopul unui astfel de minister este acela să protejeze drepturile civile și libertății, plus să respecte politicile de integritate și securitate personală, dar în realitate este exact pe dos. Escroci ca „entitatea” Statelor Unite ale Americii văd mai rar… Practic vor să manipuleze orice știre la nivel global, nu doar la ei în ogradă. Asta îi face malefici! Dau vina că pericolul sunt dezinformările cu privire la Rusia, la război, vin cu „dovezi” precum manipulările din era „AVID-19”, îți pun pe tavă tot felul de ambalaje (goale) că acum e momentul pentru un astfel de minister, dar sunt niște falși… Sunt propagandiști falși care progagă minciuna unsă cu prostie, apoi ambalată în nebunie și livrată întregii lumi. Cine se crede SUA de se bagă la subjugarea omului din alte țări? Rusia e sub nivelul ticăloșiei de care dă dovadă SUA!

Administrației lui Biden le urez „succes”! Aș folosi un grawlix, simboluri specifice în reviste comice, dar exprimă un mesaj vulgar, astfel că mai bine îi felicit (@#$%&!).

Planul a fost pus bine la punct dinainte ca Elon Musk să cumpere Twitter. Faza e că Biden are multe de ascuns… @#$%&! Am glumit cu grawlix…

P.S. Acest articol este un pamflet! @#$%&!


Sursă imagine: Patrick Tomasso on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile