Publicitate
Pășește încrezător!

Pășește încrezător!

Știai că mersul spune foarte multe despre tine, despre starea ta emoțională, despre sănătatea ta fizică și despre atitudinea ta?

Nu toată lumea e împăcată cu sine însuși și nu toată lumea a încheiat cu bine anul anterior… Ce trebuie făcut? Să uite trecutul? E puțin probabil să uiți experiențele neplăcute… Și atunci? Mergi înainte! Pășește încrezător!

Nu toată lumea se simte bine când se gândește la viitor, la situația politică (geopolitică) și la starea economică… Ce trebuie făcut? Toată lumea să se plângă și să bage capul în pământ ca struțul? Asta vrei să faci? Nu-ți recomand… Pășește încrezător!

Nu toată lumea e „sănătoasă ca fierul”. Ce trebuie făcut? E clar că prevenția este o dovadă a înțelepciunii și e mai bine să te păzești de boli decât să tragi de tine până la epuizare… Totuși, ce trebuie făcut? Reparații sau revizii acolo unde e nevoie cât se mai poate… Hai că se poate! Pășește încrezător!

A păși încrezător reprezintă o acțiune care se bazează pe credință. Până când poți să mergi tot cu capul aplecat sau cu pași grăbiți fără să te intereseze ce e în jurul tău? Nu poți merge așa la nesfârșit…

Deja au trecut câteva zile din noul an și probabil că te-ai blocat la dictonul „De mâine m-apuc de…”, dar încă nu te-ai apucat de nimic. Ce e de făcut? Treci imediat la acțiune! Primul pas poate fi un pic mai greu… Nu te lăsa! Pășește încrezător!

Universul are la bază acțiunea, rotația pământului este continuă, soarele și luna se arată oamenilor fără să intre în concediu, inima pompează automat fără să te întrebe cum stai cu banii, iar tu te trezești în fiecare zi chiar dacă nu ți-ai pune alarma… Cât poți să dormi? O viață ai, trezește-te! Pășește încrezător!

Cât de mult îți dorești să investești în viitorul tău? Te interesează un parcurs profesional în care să câștigi mai bine și în care să ai posibilitatea să te dezvolți? Atunci începe să înveți limba germană! Cum? Pășind încrezător! Cu atitudine! Nu te apuca de un lucru fără chef, doar de dragul de a bifa ceva… Fii încrezător! Sigur poți învăța limba germană!

La Centrul de Limbă Germană FOKUS ai ocazia să înveți limba germană în funcție de programul tău, într-un ritm eficient, echilibrat și garantat!

Ce beneficii vei avea la cursurile FOKUS?

  • acces la înregistrările sesiunilor (pentru a le putea viziona când dorești);
  • program flexibil (există o gamă largă de cursuri, astfel că poți să participi la ore în funcție de programul tău);
  • cont pe platforma inteligentă de învățare Neurolingua;
  • club de conversație săptămânal (pe bază de abonament anual);
  • profesori dedicați care te vor ajuta cu drag să înveți limba germană într-un mod corect;
  • surprize-surprize (dar nu cu Andreea Marin…).

În plus, tot la beneficiu se pune și faptul că sesiunile de curs se vor desfășura în mediul online, deci nu trebuie să vii la Centrul nostru din Arad dacă ești în Brașov sau în Hamburg…

Așadar, dacă mersul tău ține de atitudinea ta sau de starea ta emoțională, cum rămâne cu investiția în „mersul viitorului” tău? Cât de mult îți dorești să progresezi din punct de vedere profesional și totodată personal? Pășește încrezător și învață limba germană!

Ești binevenit la cursurile FOKUS!


Centrul de Limbă Germană FOKUS: +40 745 534 556 (WhatsApp)


Sursă articol: clgfokus.ro

(articol sponsorizat de Centrul de Limbă Germană FOKUS)

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile