Recomandare
„Pana” Galaxiei Fantomă

„Pana” Galaxiei Fantomă

Luna trecută, cei de la NASA/ESA/CSA, folosindu-se de telescopul spațial James Webb (telescop mai tare decât renumitul Hubble), au surprins niște imagini din inima galaxiei M74, numită și Galaxia Fantomă. E destul de interesantă astronomia…

De reținut: astrologia se ocupă cu studiul prostiei sau cu horoscopul, adică oamenii care funcționează după horoscop au totdeauna ascendent în puf și li se aliniază planetele după alt puf… ei sunt oamenii „puf-puf”; astronomia se ocupă cu studiul planetelor, galaxiilor, universului, adică sunt acei oameni care demonstrează măreția creației lui Dumnezeu (chiar dacă unii sunt atei).

Încă ceva! E normal ca pozele să fie un pic modificate, tehnologia din spate, chiar dacă e ultra-modernă, nu e asemănătoare cu ce vedem noi. Adică, ei caută în întuneric și găsesc lumina după 1 an (caz bun). Noi vedem deja lumina cu ochii, observăm ce e în jurul nostru, nu trebuie să căutăm în întuneric, ci doar în lumină. Asta ar fi o diferență între omul de rând și astronomul.

Las aici un clip cu Galaxia Fantomă, cu spirala sau „pana”…

Galaxia Fantomă

Îți mai las un clip superb, care merită vizionat…

Universul

Legendă
NASA = National Aeronautics and Space Administration
ESA = European Space Agency
CSA = Canadian Space Agency


Sursă imagine: esawebb.org

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile