Adevăr politic
O adunătură de…

O adunătură de…

O adunătură de politicieni incompetenți? Mă refer la cei care contează, nu scriu nimic de români că poate-mi pun pauză la site (până ne jucăm cu legile câteva luni…). Cum să ofere SUA $800 de milioane ca ajutor militar pentru Ucraina? Cu ce scop susții înarmarea unui dezastru? O adunătură de incompetenți aruncă bani la gunoi… Practic și teoretic, SUA pune material pe foc, menține focul, chiar dacă Rusia își joacă tura ca la carte și nu are ca scop nimicirea totală, ci doar „curățarea toaletelor”… Care carte? Una din alea care nu se citesc, de prin ’40 și ceva, maxim ’50. Le găsești în al doilea cel mai tare muzeu de istorie din țară, și-anume: muzeul de la Sighetu Marmației.

O adunătură de mincinoși? Domnii de la NATO fac ședințe peste ședințe, Congresul SUA se adună ca să bifeze o nouă întâlnire, iar în cadrul Congresului, Senatul declară că „Putin este criminal de război”. E ca și cum au decis că „apa e udă”. Nu apar sancțiunile cu privire la cea mai mare omucidere din istorie cu ajutorul lui Nea „AVID-19”? China și-a bătut joc în ultimul hal de paricipanții de la Jocurile Olimpice de Iarnă… Duminică, în 20 Februarie, s-au încheiat jocurile (cele paralimpice nu sunt importante?), iar Joi, 24 Februarie, Rusia o atacă pe Ucraina. A doua spălare de mâini prin care trece China. La cât de mincinoși sunt ăștia, cred că nici apa nu mai are chef să-i ude…

O adunătură de netoți? Aici îl amintesc și pe românașul meu, domnul Mircea Geoană, care spune ce zice NATO sau ce fițuică o mai primit, anume că rușii nu vor ataca țările din jurul Ucrainei pentru că 75% din forțele lor sunt blocate în Ucraina, plus că au suferit pierderi masive… Asta e o glumă de prost gust. Cum or calculat ăia 75%? Cred că or pus la socoteală tot arsenalul Ucrainei… Uite că ajung și la preaiubitul, popularul, eroul, nimeni altul decât domnul Zelinski! Omul ăsta spune că e nevoie să mai treacă timp ca să fie Ucraina într-o poziție favorabilă în negocierile cu Rusia. Cine nu e „parfumat” cu vodcă, ar trebui să înțeleagă faptul că Ucraina pierde pe zi ce trece, chiar pe minut ce trece, și nu are nicio șansă în fața Rusiei. Oricum, războiul trebuia încheiat înainte să înceapă, dar domnul ăsta, actorul Zelenski nu vrea sau se joacă și el sau se joacă toți între ei.

În cele trei întrebări de mai sus, vei observa că după sintagma „o adunătură de…”, prima literă a cuvintelor „incompetenți, mincinoși, netoți”, adică „i”, „m”, „n”, formează cuvântul „imn”. Pe scurt, imnul promovat de mass-media este cântat și interpretat de cei amintiți la fiecare paragraf/punct. Mie mi se pare un imn fals, cântat fals, interpretat sub ton, fără siguranță și cu multe pauze și reluări.

Între timp, himerele (sau hienele) de la OMS sunt îngrijorate cu privire la o nouă variantă de „AVID-19”, o subvariantă a variantei Omicron, numită BA.2. Cică fără îndoială e cea mai puternică variantă descoperită până acum. Problema ar fi că s-au eliminat restricțiile și „s-ar teme” ca nu cumva să se revină la pandemie… Mare lucru dacă nu pornesc motoarele la o nouă pandemie după ce li se gată muniția la „incompetenții, mincinoșii, netoții” ăia de la răsărit (vest, est, sud, nord). Ce face OMS cu atâtea vaccinuri? Baie? Nu, suc!

P.S. Acest articol este un pamflet!


Sursă imagine: Nareeta Martin on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile