Joe Biden? Let’s go, Brandon!

Joe Biden? Let’s go, Brandon!

Cel mai dezastruos președinte din istoria recentă a Statelor Unite (oare să fi fost un alt președinte mai „plantă” decât domnul Biden?) a gândit cu voce tare fix când nu trebuia… A suduit în timpul unei conferințe de presă un reporter care l-a întrebat dacă e o problemă politică nebunia asta cu inflația… Normal că e! Ca un veritabil domn (don) a mai dat un răspuns după ce a răspuns…

Momentul cu pricina

Scuza dumnealui poate fi că așa e obișnuit să vorbească atunci când se află la ananghie și că nu era o întrebare oficială… reporterii trebuiau să fie dați afară din sală…. microfonul a rămas pornit (echipa de la media va fi concediată… glumesc… sper…).

Oricum, domnul Biden l-a sunat pe reporterul care a fost „bruscat lingvistic”… și-a cerut scuze și totul va fi bine… Ar fi frumos ca domnul președinte (al României sau „româniei mici”) să sune măcar un milion de români și să-și ceară scuze… Mai frumos ar fi ca toți foștii prim-miniștri să sune peste zece milioane de români și să le zică o vorbă bună… Ideal ar fi ca toți din aparatul politic (actual) să sune peste 20 de milioane de români și să le ureze de bine… E mult?

Domnul Biden ar merita imunitate (ca la Survivor), nu ai voie să te iei de un om cu o așa vârstă îmbelșugată… E ca și cum ți-ai „pune mintea” cu un copil de 5 ani. Ce faci? Te cerți cu un copilaș când îți zice că peștele zboară? Ce faci? Domnul Biden merită respect! Punct. (virgula o pune dumnealui…)

Sursă imagine: Aaron Burden on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile