Începe o „pandemie de camioane”?

Începe o „pandemie de camioane”?

Treaba din Canada a început să se simtă precum un pește care a stat la bronzat pe uscat două săptămâni. Deja au dat lege în Ontario, ieri, și vor neapărat să stingă „focul” ăsta de camioane. Blochezi strada sau ajuți pe altul? Vei putea fi arestat, chiar să ți se confiște vehiculul sau mai rău, cine nu se conformează poate primi o amendă de maxim $100.000 și până la 1 an de privare de libertate (închisoare). Dacă asta nu e o practică mega comunistă, atunci mă duc urgent în Canada, în caz contrar, rămân român în România.

Ce a spus „Iustin cel Trudit”? Citez: „Dacă te-ai alăturat protestelor fiindcă ești sătul de COVID (restricțiile impuse contra COVID), trebuie să înțelegi că încalci legile.” O fi băiat bun și domnul Trudeau, îl respect din punct de vedere profesional, dar ca mod de gândire și de acțiune e un comunist dornic s-ajungă la desăvârșire…

Să fie începutul unei „pandemii de camioane”? Proteste de tipul „Truck Trudeau” au fost, sunt și vor fi în Alaska, Australia, Belgia, Franța, Grecia, Noua Zeelandă, Olanda, Statele Unite, Ungaria și probabil cât de curând România.

Toată primăvara și vara anului 2020 a fost mișcarea Black Lives Matter (o idioțenie maro), economia Statelor Unite și-a luat aripile și a zburat fără cap, dar nu s-au făcut arestări, ba din contră, toată lumea (fără minte) i-a susținut. Acum, când se fac proteste contra unui sistem virusat de „AVID-19”, ăștia fără minte vor să-i constrângă pe protestatari cu amenzi și amenințări cu închisoarea… În Franța, la Paris, înainte de ora 18, azi, 12 Februarie, 2022, forțele speciale ale lui Macron au dat cu gaze lacrimogene în civili… Ăsta e următorul pas, să lovească oamenii în civil, să bage frică în ei ca să tacă și nu mai protesteze…

Sunt trei tipuri de denumiri ca formă de răspândire a unei boli infecțioase:

  1. Epidemie: boală care afectează un grup mare de oameni dintr-o comunitate/regiune (răspândire locală);
  2. Endemie: boală care afectează un grup de oameni prezenți în diferite locații de pe glob, dar ținută sub control (răspândire internațională, dar se poate gestiona… exact cum este situația de acum la „AVID-19”, nu mai e pandemie);
  3. Pandemie: endemie la scară largă, se răspândește rapid pe toate continentele, în toate țările (ce a fost la TV în 2020).

Pe scurt, situația la nivel global e „superbă”, cine e în spatele protestelor din Canada merită felicitat… îi felicit și eu pe acei oameni… chiar fac treabă bună. Cât despre „pandemia de camioane” și protestele care ar putea urma în perioada următoare, nu pot să zic decât: „Succes!”.

Numai că se trage frână… NATO, Statele Unite, Uniunea Europeană, China, Rusia, Ucraina, toate forțele astea cu personaje de TikTok elementar, atrag atenția acum cu războiul lor, ca omul de rând să fie înfricat de un eventual conflict, nu de mârșăviile făcute contra „AVID-19”. Cei care fac jocurile la nivel global sunt foarte agili și extrem de malefici… Ce vor să rezolve? O problemă… De ce majoritatea adulților se confruntă cu probleme în viață pe care nu le știu rezolva? Să fie oare din cauză că nu au învățat matematică în școală (sau chimie, fizică, informatică…)? Ăștia care trag sforile la nivel global sunt născuți din matematică… În fine…

Ca analist, aștept vremuri mai rele, ca om, aștept vremuri mai bune… Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți cu înțelepciune!

UPDATE ora 22:35 – forțele speciale din Franța bat protestatarii de numa’-numa’!

P.S. Acest articol este un pamflet… mare pamflet… și trebuie tratat ca atare! (ca atare tare de tot!)


Sursă imagine: Robson Hatsukami Morgan on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile