Ce urmează după Jocurile Olimpice de Iarnă? Jocurile Politice de Primăvară!

Ce urmează după Jocurile Olimpice de Iarnă? Jocurile Politice de Primăvară!

Momentan se joacă piesa de teatru și totul arată frumos… Cea de-a 24-a ediție a Jocurilor Olimpice de Iarnă va fi considerată un succes major. De ce?

Pentru că… China… știe foarte bine cum să organizeze un eveniment (local sau mai puțin global…), iar mass-media va vorbi mandarina o bucată de vreme (cât ține „bucata”).

Prezentatorii teatrului, domniile lor, Vladimir Putin și Xi Jinping (ordinea e relevantă), au deschis ceremonia Jocurilor Politice de Primăvară într-un mod cât se poate de normal.

Momentan, oameni de talia lor fac un bine omenirii. De ce? Pentru că noțiunea de „bunătate” pe care o înțelege democrația (sau doamna Democrație) este una dăunătoare pentru toată lumea.

Egalitatea; LGBQI+; feminismul; comunismul îmbrăcat în progresism cu accesorii globaliste, parfumat cu lichid provenit de la încălzirea globală… sunt niște aberații care pot oricând și-n orice moment să întoarcă lumea cu capul în jos.

Rusia și China (ordinea e mai relevantă ca prima dată) mențin un echilibru între „cei nebuni”.

Pare-mi-se că Statele Unite (omul Statele Unite) și-a luat cutiuța de popcorn, suculețul și s-a scufundat în fotoliu ca să urmărească noul desen animat: Aventurile lui Putin Ping în Geoland.

Vladimir Putin la Xi Jinping

Rezumat al ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă, 2022

Întreaga ceremonie

P.S. Acest articol este un meta-pamflet și trebuie tratat ca atare! (tratat, nu altceva…)


Sursă imagine: Vytautas Dranginis on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile