Știri internaționale
Canadienii au aprins torța olimpică (sau politică?!)

Canadienii au aprins torța olimpică (sau politică?!)

Ce se întâmplă în Canada la ora actuală e destul de interesant, dar dacă nu merg până la capăt… e ca o sărbătoare care ține trei zile și trei nopți. Bine-bine, ai putea să-mi spui că Revoluția din ’89 a început în weekend (Vineri, 15 Decembrie), dar dacă cei din Canada nu continuă și de Luni încolo, atunci e doar o torță olimpică, altfel, ar fi o torță politică…

Dacă Rusia și Ucraina trec cu „războiuțul” în online, cei din Canada, care ies în stradă la -20 °C, merită un pic mai multă atenție, măcar 2-3 zile.

Vedere cu drona, 4K

Clip mai fain… muzică mai bună… filmare mai curată

Domnul Justin Trudeau e un fel de român cu numele de Victor Viorel Ponta; e doar o diferență de 1 an între dumnealor, dar gândirea „roșie” (comunistă) e de aceeași vârstă… Canada e sora mai mică a Australiei din punctul ăsta de vedere al legilor cu gust dictatorialo-comunist din ultimii ani care au ca scop distrugerea propriei națiuni. Să obligi omul ca să se vaccineze și să-i impui restricții pentru un COVID atât de puternic încât omoară logica, știința, termenul „dovadă” și bunul-simț… reprezintă o inepție făcută de un neuron plictisit.

Convoiul camionagiilor și a celor care s-au alăturat manifestației, poate fi o mișcare strategică de amploare doar dacă vor continua și în următoarele zile. Dacă sistezi activitatea transportului de mărfuri cu ajutorul camioanelor într-o țară, atunci va fi un blocaj economic inevitabil.

Rezistă manifestanții? Categoric și fără hashtag (#rezist)! Pe gofundme.com s-au strâns deja $8.5 milioane (din ținta maximă de $9 milioane) pentru a-i ajuta cu mâncare și combustibil pe cei care au ajuns deja la Parlamentul din Ottawa. Las aici o imagine cu dovada că e o șansă destul de mare ca cei „corect politic” să blocheze contul și să returneze banii înapoi celor care au donat…

$8.5 milioane strânși ca ajutor pentru manifestanți

Cei din Danemarca anunță sfârșitul pandemiei datorită faptului că virusul COVID nu reprezintă un pericol pentru societate, ci doar o boală normală… Trec de la pandemie la endemie. Numai românașul nostru drag, Alexandru Rafila, pune accentul că la noi încă circulă varianta Delta, astfel că Omicron nu pleacă până nu intră Delta în vacanță, iar numărul cazurilor zilnice va fi de 40.000. Ar merge o revoltă tip „Truck Trudeau” și în România? Am scris aici un articol despre tipurile de revolte: https://horjarobert.ro/tipuri-de-proteste-avantaje-si-dezavantaje/.

Totuși, canadienii au aprins torța olimpică mai repede (Jocurile Olimpice de Iarnă încep Vineri, 4 Februarie), dar sunt la un pas de a aprinde torța politică.

Update 1

Prim-ministrul canadian, tovarășul Justin Trudeau (sau Iustin cel Trudit), a plecat sau a fugit în vacanță sau la adăpost chiar în Statele Unite, de frica manifestanților…

Sursă imagine: Praveen Kumar Nandagiri on Unsplash

#Freedom

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile