Știri internaționale
Templul Satanic deschide prima clinică de avort cu medicamente religioase

Templul Satanic deschide prima clinică de avort cu medicamente religioase

Suntem în 2023? Pe la început… Atacurile demonice la adresa umanității sunt și ele pe la început… Dracii vor mai mult, acționează mai mult, se zbat mai mult și uite ce iese… Templul Satanic deschide o clinică în care se vor oferi medicamente religioase pentru avort…

Cum să oferi medicamente religioase? Asta înseamnă manipulare cu ajutorul cuvintelor! De când un medicament este religios? Înțeleg că gluma-i glumă, prostia-i prostie și păcatu-i păcat, dar demonii ăștia n-au ce căuta în lumea asta!

Noua clinică a Templului Satanic (cică Templul Satanic este o organizație religioasă), va fi în statul american New Mexico și va purta numele „The Samuel Alito’s Mom’s Satanic Abortion Clinic” („Clinica Satanică de Avort a Mamei lui Samuel Alito”). Crezi că numele ăsta e o glumă? Este o batjocură la adresa lui Samuel Alito, unul dintre judecătorii Curții Supreme care a revocat hotărârea Roe v. Wade, anul trecut (2022), iar de atunci, fiecare stat american are puterea să permită, să limiteze sau să interzică dreptul la avort (deci nu mai e la liber…).

Au pus totul la punct… Data deschiderii este 14 februarie (2023), prețul va fi de aproximativ $90, vârsta minimă a femeilor gravide trebuie să fie de 17 ani (maxim în săptămâna a 11-a). Ritualul pentru avort (chiar așa îi este numele…) cu toate procedurile se poate face doar în statul New Mexico…

Cred că nu la întâmplare Canada și Statele Unite ale Americii se află în partea de sus, partea nordică a globului pământesc. De ce? Păi mă gândesc că pământul va fi distrus de sus în jos, nu de jos în sus. Africanii și asiaticii se întorc la Dumnezeu cu sutele de mii, iar occidentalii își mutilează sufletele tot cu sutele de mii sau mai mult. Hai să dau și două exemple pe lângă subiect, dar pe temă:

  • La o petrecere din Texas, un travestit dintr-un grup (de entități) chemat să „mențină” atmosfera, a avut un mesaj grotesc înainte să închine băutura… O altă problemă a fost că acolo erau prezenți și copii, care au fost ulterior îndemnați să le ofere bacșiș acelor entități. Trec la următorul exemplu și poți să faci legătura cu ce a zis acea ființă (entitate).
  • La un concert, o cântăreață a urinat pe fața unui fan (bărbat). Nu întreba „Cum?” și „De ce?”, pur și simplu fanul s-a așezat pe orizontală, iar cântăreața respectivă a împlinit mesajul grotesc de la exemplul anterior… Totul a fost benevol…

Revin la problema demonilor. Ritualul pentru avort se face întâi oral, ca o mărturisire de credință… Copia asta de prost gust e după creștinii care se botează având mărturia unui cuget curat. Demonii fac la fel, dar cu un cuget spurcat. Ritualul ăsta e un fel de plată cu cardul pentru a-ți vinde sufletul…

O singură dată mi s-a întâmplat să-mi doresc să plec rapid dintr-un loc (cartier, nu clădire), când am observat de ce duhuri sunt conduși oamenii respectivi… Am zis că mă întorc doar cu câțiva oameni, dar nu în locul respectiv, ci undeva în apropiere, pe deal, pentru a ridica mâinile spre cer și a cere lui Dumnezeu îndurare și eliberare pentru oamenii locului… Asta-mi propun să fac și în avion când voi fi deasupra statului New Mexico.

Dumnezeul nostru vine și nu tace. Înaintea Lui merge un foc mistuitor și împrejurul Lui, o furtună puternică. (Psalmul 50:3)

Dumnezeu să te binecuvânteze!


Sursă imagine: Duncan Sanchez on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile