Știri pozitive
Știrile pozitive ale săptămânii #29

Știrile pozitive ale săptămânii #29

Știrile pozitive ale săptămânii au ieșit pozitive… Super! Poate că sunt multe știri cu iz sportiv, dar dacă ei au vești bune, de ce să nu merite un mic elogiu?

Arădean tripul medaliat european la haltere!

Cosmin Krupla, de la CS AMEFA Arad, a câștigat trei medalii la Campionatul European de juniori U23, din Albania. La categoria 55 kg, a câștigat medalia de argint, la smuls (cu 105 kg) a cucerit tot o medalie de argint și la aruncat a luat medalia de bronz.


Trei medalii de aur cu trei recorduri europene pentru Mihaela Cambei la Campionatul European de Haltere din Albania!

Performanță incredibilă pentru românca de numai 49 kg… Cu trei medalii de aur evidențiate prin trei recorduri europene, românca e tare rău de tot… Ai zice că dacă sufli spre ea se clatină, dar se pare că e atât de tare încât numai dacă se uită la tine te clatini. Glumesc…


Două medalii pentru David Zelenak la Campionatul Mondial de Înot „Down Syndrome” din Portugalia!

De multe ori din neputință iese ceva bun. David a cucerit o medalie de argint la proba de 25 de metri liber și o medalie de bronz la proba de 50 de metri fluture. Copiii cu sindromul Down sunt genii, iar dacă mai sunt și români, atunci da, sunt și geniali, și binecuvântați!


Medeea Zafiris a câștigat titlul de campioană și de vicecampioană mondială la karate (Cehia)!

Medeea Zafiris a reprezentat România la nivel înalt și a reușit o performanță remarcabilă: titlul de campioană la Kumite Shobu Sanbon (nu știu ce înseamnă, dar e ceva cu bătaie/karate) și titlul de vicecampioană la Kata individual, plus o medalie de aur la Kumite echipă-mixtă și o medalie de bronz la Kumite echipă-fete.


Aur, argint și bronz pentru România la Campionatul Mondial de Skanderberg din Franța!

Echipa românilor formată din 10 sportivi, a cucerit trei medalii de aur, trei medalii de argint și trei medalii de bronz!


BONUS: Veste bună! George Soros a fost detronat de pe poziția de cel mai mare răufăcător al muritorilor! De către cine? Klaus Martin Schwab.


Sursă imagine: Count Chris on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile