Știri pozitive
Știrile pozitive ale săptămânii #25

Știrile pozitive ale săptămânii #25

Știre pozitivă după știre pozitivă! Încă o săptămână cu de toate, deci și cu ceva de bine. De fapt, binele-i făcut în așa manieră încât să se vadă sau cel puțin să iasă la iveală cândva și să se vadă… Binele în ascuns se numește „binefacere”. Binele în plenul lumii se numește „știre pozitivă”.

8 medalii pentru olimpicii români de la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori, 2022 (Botoșani)!

4 medalii de aur și 4 de argint pentru echipa României, care a câștigat detașat competiția la care au participat 47 de elevi din 15 țări. Merită respect profesorii, iar elevii încurajați spre performanță!


9 medalii pentru România la Campionatul European de Canotaj (U23, Belgia)!

5 medalii de aur și 4 de argint pentru România! Se pare că echipele de canotaj au fost la înălțime lunile astea și au umplut vistieria României cu medalii (și onoare!). Locul 1 pe națiuni? România!


Românii au făcut spectacol la Campionatul Mondial de natație pentru juniori de la Lima (Peru)!

Spectacol, senzație, show… David Popovici a câștigat medalia de aur și la proba de 100 de metri liber, Bianca Costea a câștigat medalia de aur la proba de 50 de metri liber, Vlad Stancu a luat 3 medalii (1 de argint la 400 de metri liber, 2 de bronz la 1500 de metri liber, respectiv 800 de metri liber). Plus medalia de aur la băieți în proba de 4×100 de metri liber și argint la proba de 4×100 de metri mixt. E lux!

Cu ocazia asta, se gândesc și cei de la București să facă un bazin olimpic ultramodern, chiar în sectorul 1. Proiectul e trimis…


Investitorii străini din România ne vin în ajutor cu un proiect țintit pentru modernizarea țării…

Când nu te poți ajuta tu singur, atunci mai vin alții să te ajute. În contextul de față, e și în interesul investitorilor străini ca România să fie cât de cât bună pentru afaceri și pe viitor… Dacă tot stai într-un loc, atunci fă să fie bine acolo unde ești… Mai multe detalii AICI.


O treime din totalul fermelor din Uniunea Europeană se găsesc în România! O fi de bine… Bine că avem…

Nu-i rău să ai, dar bine e să te folosești de ceea ce ai. România are o suprafață agricolă de aproximativ 15 milioane de hectare (enorm de mult). Bine că avem…


BONUS: un bărbat din Muntenegru a câștigat campionatul de stat întins… Practic a stat întins 60 de ore… Participanții au avut voie să meargă la toaletă la fiecare 8 ore, iar premiul cel mare a fost de 350 de euro… Ce a zis câștigătorul? „Nici măcar nu m-am încălzit…” E clar ce face omul ăsta în timpul liber… Măcar e un om pozitiv bun de pus la o știre pozitivă!


Sursă imagine: Count Chris on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile