Știri pozitive
Știrile pozitive ale săptămânii #18

Știrile pozitive ale săptămânii #18

Știrile pozitive fac majoratul… #18 articole pozitive nu sunt puține (nici multe).

Delegaţia României a câştigat nouă medalii la CE de înot pentru juniori de la Otopeni!

Cinci medalii de aur și patru de argint a câștigat echipa României la Campionatele Europene de înot… Viitorul sună bine pentru natația românească…

Novak Djokovic a câștigat al 21-lea titlu de Grand Slam!

După trei ore, Djokovic l-a învins pe Nick Kyrgios, scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 în finala turneului de la Wimbledon (Londra). La fete, Simona Halep a ajuns doar până în semifinale, ceea ce e de apreciat, dat fiind faptul că nu a mai ajuns în faza asta a unei competiții de mult timp…

România este lider incontestabil la exportul de porumb în UE!

O fi bine că românii au, dar nu o fi chiar atât de bine că românii dau? Important e că România e „lider incontestabil”. Agricultura românilor e încă bună… oficial #rezistă.

Ritaj Hussain Alhazmi (din Arabia Saudită), a intrat în cartea recordurilor ca fiind cea mai tânără persoană care a publicat mai mult de o carte până la vârsta de 12 ani!

Nu oricine poate să scrie… nu oricine poate să scrie atâta și nu oricine poate să scrie chiar atât până la 12 ani… Recordul absolut pentru cea mai tânără publicistă (din lume) este deținut de fetița britanică Bella J. Dark, care a scris The Lost Cat la vârsta de 5 ani.

BONUS: în România se lucrează serios la infrastructură… exemplul este acest pod suspendat peste Dunăre:

Pot suspendat peste Dunăre

Sursă imagine: Count Chris on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile