Știri pozitive
Știrile pozitive ale săptămânii #1

Știrile pozitive ale săptămânii #1

Jos masca!

Ziua de 9 Martie, 2022, a intrat în istorie ca fiind data la care românul și-a recâștigat independența față de propria persoană… O mare bucurie e și accea că pandemia nu a fost chiar fix 2 ani în România (prima stare de urgență a fost dată în 16 Martie, 2020). Parcă altfel vezi omul prin magazine… chiar și domnii paznici întâmpină clienții cu „jos masca!”. E bine să te bucuri că normalul e normal? Păi… normal… Știrile pozitive continuă…

WE ARE ONE, cel mai mare concert caritabil din România

Românii au uitat de toată distanțarea socială și au participat la cel mai mare eveniment caritabil (pentru refugiații din Ucraina), la un mega concert pe Național Arena, Sâmbătă, 12 Martie, timp de 8 ore… Suma totală care s-a strâns din donații a fost de 3.7 milioane de lei (aproximativ €750k). Ce să zic? Frumos…

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile

Ieri, 12 Martie, Cristiano Ronaldo a reușit un hat-trick de senzație (Manchester United – Tottenham 3-2) și a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului (profesionist) cu 807 goluri. În dicționarul explicativ cu imagini, Cristiano Ronaldo ar merita o poză cu toate realizările sale fotbalistice la definiția unor cuvinte precum: consecvență, perseverență și disciplină.

Ajutor pentru refugiații din Ucraina

Centrul de Limbă Germană FOKUS (din Arad) întinde o mână caldă sufletelor zbuciumate care fug din fața războiului. Azi-noapte au cazat 12 persoane, deseară vor mai caza încă 9. Refugiaților li se oferă un adăpost călduros, hrană sănătoasă și cel mai important lucru: vestirea Evangheliei. În plus, refugiații ucraineni sunt ajutați să călătorească mai departe în țările pe unde au rude, cu bilete de transport (autocar/avion).

Cine dorește să-i ajute pe cei care ajung la Centrul de Limbă Germană FOKUS, din Arad, e rugat să mă contacteze. Mulțumesc!

BONUS

Prețul la combustibil nu depășește 10 lei! (#PETRECERE)

P.S. Dacă găsești (vreodată) o știre pozitivă și vrei să apară pe blog, te rog să-mi trimiți un e-mail la adresa contact@horjarobert.ro. Te rog să scrii în titlul e-mail-ului, la subiect, „Știri pozitive”. Lumea știrilor e nebună și acoperă părțile bune care se întâmplă la nivel global (chiar și local) cu tot felul de știri alarmante care destabilizează psihicul omului în timp… Așadar, e nevoie de știri pozitive… dar se găsesc foarte greu… Mulțumesc!

P.P.S. Dacă vrei să citești întreaga serie de știri pozitive (sau numai câteva…), o poți face chiar AICI.


Sursă imagine: Count Chris on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile