Publicitate
Reduceri Black Friday 2023

Reduceri Black Friday 2023

Salutare! Te invit să vezi oferta mea cu reducerile de Black Friday 2023! Dacă ai nevoie de servicii pentru digitalizarea afacerii tale, atunci înseamnă că putem colabora fără nicio problemă (și cu ochii închiși)!

De ce postez astăzi (joi, 9 noiembrie) acest articol cu reducerile de Black Friday? Sunt un pic mai ocupat decât de obicei, iar oricum, unele magazine au început cu reducerile de Black Friday încă din 27 octombrie.

În mod normal, Black Friday este după a 4-a zi de joi a lunii noiembrie, adică după Ziua Recunoștinței. În cazul meu, lansez acum oficial oferta cu reducerile de Black Friday și las lista deschisă până sâmbătă, 11 noiembrie, ora 22:00.

Așadar, ca să beneficiezi de una dintre ofertele de mai jos (sau chiar toate), trebuie doar să-mi scrii pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701 cu ce anume dorești să te ajut, iar de luni (13 noiembrie, 2023) ne-apucăm de treabă.

Enumăr oferta (cu reducerile), apoi scriu câte ceva despre fiecare:


2 articole de blog la prețul de 100 RON


Ai un site web? Înseamnă că ai nevoie de articole de blog optimizate SEO 100%. În mod normal, scriu un articol de blog la prețul de 94 RON (19 euro), dar cu ocazia asta de Black Friday, îmi permit să scriu 2 pentru 100 RON.

Ca să-ți faci o idee despre ce anume scriu și modul în care scriu, îți recomand articolul „Articole de blog recomandate”. Scriu aproape pentru orice tip de subiect. Merită să menționez faptul că nu promovez jocurile de noroc, pariurile online, prostituția online, oamenii politici și minciuna.

Articolele de blog te ajută în mod special să fii mai vizibil în căutări pe Google. Din moment ce ai un site, atunci investește în el și fă-l să cucerească topul! Pentru rezultate mai clare, vei avea nevoie de servicii SEO, dar și acolo includ partea de scriere a articolelor de blog.


Reducere 50% pentru pachetul Facebook/Instagram WE3K


Ai nevoie de conținut digital pe Facebook sau pe Instagram? În pachetul WE3K, primești 3 postări pe săptămână. Prețul normal pentru acest pachet este de 740 RON.

E suficient să ai 3 postări pe săptămână? Este! Dacă n-ai postări din domenii diferite, atunci 3 postări pe săptămână (în zilele de luni, miercuri și vineri) reprezintă soluția potrivită pentru o vizibilitate de bază.

Îmi permit să fac reducerea asta pentru că mi-e ușor să creez postări. Pune-mă la-ncercare!

Așadar, timp de o lună, îți pot oferi pachetul Facebook/Instagram WE3K la prețul de 370 RON.

P.S. Creez postări tip imagine, text, glume, iar dacă-mi oferi material video, îl pot „stiliza” puțin, dar nu vin la sediul firmei pentru a face poze sau a filma…


Reducere 50% pentru pachetul Facebook/Instagram UNO


Vrei să ai postări zilnice, de luni până vineri, pe Facebook sau pe Instagram? Pachetul UNO este potrivit pentru dorințele tale!

În mod normal, acest pachet costă 1200 RON, dar cu această ocazie îl ofer la prețul de 600 RON timp de o lună.

Îți pot crea și un plan de postări ulterior, după ce finalizăm luna cu „pricina”. Oricum, și dacă nu vom continua colaborarea, vei învăța câte ceva despre zona asta de marketing digital.

Pentru că sunt și consultant, nu doar creator de conținut, orice antreprenor cu care lucrez are șansa să învețe marketing digital și să atragă cât mai mulți potențiali clienți doar prin simpla colaborare cu mine.


Site web la cheie: 250 euro


Ce înseamnă un „site web la cheie”? Te invit să citești mai întâi informațiile prezentate pe pagina „Aplicații WEB”. Acolo găsești că realizez site-uri web începând de la prețul de 200 euro + 15 euro/pagină. Doar că în acest preț nu am inclus partea de optimizare SEO, integrare Google Search Console, configurare adresă (adrese) de e-mail etc.

Astfel, pentru 250 de euro, vei primi un site „full option”, ca o șaorma cu de toate (din cele bune).

Site-ul ți-l voi livra la cheie în aproximativ 30 de zile, apoi stabilim dacă ai nevoie de servicii de mentenanță (actualizare lunară la plugin-uri, back-up și modificări la site).


Reducere 50% pentru campania SEO de 3 luni


Mă „joc” uneori și cu SEO, astfel că ofer 2 tipuri de campanii SEO: una de 3 luni (la prețul de 800 RON/lună) și una de 6 luni (la prețul de 600 RON/lună).

Cu această ocazie de Black Friday, îți ofer o reducere de 50% la campania SEO de 3 luni, astfel că prețul va fi de 400 RON/lună.

Ce include partea asta de campanie SEO? Un audit complet, format din audit tehnic, audit on-page și audit off-page, scrierea de articole optimizate SEO, configurarea întregului site după pretențiile domnului Google, crearea de conținut relevant pentru cuvintele specifice domeniului tău de activitate (pentru care vrei să apari în căutări pe Google), monitorizare concurență și raport lunar cu performanțele (scorurile) obținute.

Prefer campanii scurte, de 3 sau 6 luni, dar concurența mea se bagă și la campanii mai lungi. Evident că rezultatele pot să nu apară nici măcar după 1 an, dar prefer să văd cum e situația din „teren” în timp real. Putem prelungii campaniile SEO. Oricum, SEO implică o muncă continuă, nu trebuie să te lași din moment ce apari în top pe anumite cuvinte cheie pentru că ai și concurență, plus că domnul Google își schimbă anual algoritmii…


Reducere 50% pentru un audit pe Facebook/Instagram


Partea de audituri am vrut s-o ofer gratis, la un moment dat, dar apoi m-am gândit că nimic nu e gratis și nu merită… Îmi permit să-mi ajut actualii clienți și să fac ceva în mod gratuit ca bonus, dar nu vreau să am un obicei de a face o muncă pe gratis pentru un potențial client. Orice muncă trebuie răsplătită, indiferent de preț!

Un audit pentru un cont de Instagram sau o pagină de Facebook costă 112 RON. Dacă găsești pe cineva care face un audit mai ieftin, te rog să mă anunți. Știu că am concurență care face audituri gratis și altă concurență care face audit pe sute sau mii de euro.

Bineînțeles, contează și ce include auditul respectiv. Eu merg pe ideea de bază cum se face inspecția tehnică la mașină. Fie că e BMW, fie că e Lamborghini, tot 200 RON îți cere… Cu reducerea de 50%, auditul meu costă 56 RON. La ce scumpiri se-anunță la nivel național, 56 RON sunt bani de cafeă. Glumesc, nu beau cafea…


Reducere 50% pentru consultanță business (aici e mai complicat, dar ne descurcăm)


Am ajuns consultant datorită cunoștințelor pe care le-am dobândit de-a lungul timpului, iar prima dată pun mâna la lucru, apoi știu să-mi dau cu părerea.

E un pic mai complicat partea asta de consultanță business… Ideea pe care merg e să-ți ofer sfaturi și să-ți arăt lucrurile dintr-o perspectivă imparțială.

Dacă ai nevoie de un asistent de business, atunci înseamnă că ai nevoie de mine!

De ce spun (scriu) că e mai complicat cu partea asta de consultanță business? Pentru că nu „m-arunc” să accept orice. Nu eu îți voi conduce firma, ci voi fi doar un consultant, sfătuitor, gata să te-ajute inclusiv cu partea de digitalizare și de management (organizare).

Remunerația mea e una destul de interesantă… În mod normal, trebuie să primesc lunar 2000 RON în primele 6 luni, apoi voi primi lunar 8% din media profitului ultimelor 6 luni (cu actualizare după fiecare lună). În cazul ăsta cu reducerea de Black Friday, voi primi lunar 1000 RON în primele 6 luni și 4% din media profitului ultimelor 6 luni.

E un pic de discutat pe tema asta pentru că ori s-ar putea să n-aleg niciun client, ori să aleg un client și să colaborez cu el doar 6 luni, ori să mi se pară interesant și să colaborăm mult și bine.


Reducere 50% pentru consultanță IT


Orice firmă are nevoie de cineva care se pricepe din punct de vedere tehnic. Pot să-ți ofer consultanță, dar și instruire (ucenicizare) pentru tine și angajații tăi. Mai mult decât atât, orice sfat pe care ți-l ofer îl pot și implementa (sau pot ajuta la implementare), deci nu-ți voi da „vorbe goale”.

În mod normal, prețul pentru consultanță IT este de 100 RON pe oră, dar îți ofer reducere de 50% pentru 10 ore. Forzza Black Friday!


50 RON/intervenție pentru suport tehnic


Ai nevoie de suport tehnic? Nu te descurci să folosești anumite programe sau pe cele din suita Office (Word, PowerPoint, Excel)? Ți-a apărut o eroare în browser (Google Chrome, Mozilla Firefox) și nu știi ce-i cu ea? Te-atacă hackerii și nu știi cum să scapi de ei (glumesc)? Scrie-mi și te-ajut!

Orice intervenție (acceptată de mine), nu contează durata, va costa 50 RON. Poți alege 3 intervenții maxim. O intervenție presupune rezolvarea unei situații, deci nu mă pune să-ți instalez N programe, să-ți curăț calculatorul de viruși și să te-ajut la folosirea unui program într-o singură intervenție, când de fapt ele sunt 3. Te ajut că mare plăcere!


Reduceri Black Friday 2023


Ce zici de reducerile mele de Black Friday? Găsești în altă parte atâtea reduceri?

Oferta cu cele 9 reduceri va intra în istorie sâmbătă, după ora 22:00. Până atunci, e timpul să te gândești bine cu ce dorești să te-ajut.

După ce te hotărăști, te rog să-mi scrii pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701. Mulțumesc!

P.S. Nu cred că mai găsești o astfel de ofertă cu așa reduceri… Să schimb structura „Black Friday” în „White Friday” sau „Happy Friday”? Apropo, pe pagina „Servicii” găsești toate serviciile pe care le ofer.

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Tags :
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile