Știri internaționale
OREO te îndeamnă „să fii un aliat pe viață” pentru LGBTQIA+

OREO te îndeamnă „să fii un aliat pe viață” pentru LGBTQIA+

Chiar și biscuiții au ajuns să fie pentru gay sau pentru persoanele din comunitatea „simțului tolerant”? OREO se află pe lista celor mai buni mesageri ai pedepsei cu foc, chiar pe lista lungă cu cei mai buni evangheliști ai pedepsei finale… Ăștia care promovează curcubeul nu fac altceva decât să afirme faptul că Dumnezeu nu va mai pedepsi lumea cu potop, ci cu foc… Dar ce legătură este între niște biscuiți și LGBTQIA+?

Alice Wu, regizoare și scenaristă americană, cunoscută pentru producerea unor filme pentru lesbiene, a dat ieri un „tweet” cu un clip scurt, făcut pentru susținerea comunității LGBTQIA+ în cadrul companiei OREO. Tema principală este aceea că un tânăr va face „marele” anunț în familie cum că ar fi gay, iar mama lui îl va susține indiferent de ce vor spune ceilalți… Îndemnul celor de la OREO este să „fii un aliat pe viață” pentru cei puțin mai mult cu „simțul tolerant” (sau tolerabil?!).

În acel clip nici nu mai contează biscuiții OREO, apare o pungă câteva secunde când sora personajului principal ia un biscuit și fuge în momentul în care se aude soneria… Contează mai mult discursul și ideea din spate a celui care va face „marele” anunț… Și mama lui… Și compania OREO care susține comunitatea LGBTQIA+ încă din 2012 (11 octombrie) când au dat un tweet cu biscuiți colorați în funcție de steagul transgenderilor, pansexualilor, lesbienelor (chiar dacă l-au omis, l-au pus după…) etc. Totuși, există și biscuiți OREO ce au crema în culorile curcubeului, dar sunt ediție limitată și se oferă numai celor care sunt fani și acționează precum niște aliați devotați comunității LGBTQIA+.

Nu îndemn pe nimeni să nu se mai delecteze cu biscuiții OREO, chiar dacă mie nu-mi plac deloc la gust… Trebuie știut doar că ideologia din spatele OREO este #distrugătoare și că lasă un gust amar din punct de vedere moral, în rest… poftă bună…

Mai important e sufletul omului decât ceea ce mănâncă, astfel că pot doar să îndemn la rugăciune (fără post de OREO) pentru astfel de oameni vânduți și abătuți din N (sau LGBTQIA+) puncte de vedere… Dumnezeu să le dea înțelepciune, har și pricepere ca să facă binele să fie bun și să acționeze și să promoveze valorile normale, morale și cordiale!

Fac un legământ cu voi că nicio făptură nu va mai fi nimicită de apele potopului și nu va mai veni potop, ca să pustiască pământul. (Geneza 9:11)


Ziua Domnului însă va veni ca un hoț. În ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile cerești se vor topi de mare căldură și pâmântul, cu tot ce este pe el, va arde. (2 Petru 3:10)


Luați seama, vegheați și rugați-vă, căci nu știți când va veni vremea aceea. (Marcu 13:33)


Sursă imagine: SHAYAN IZADI ☄️ on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile