Nod gordian
Nici războiul nu mai e ce-a fost…

Nici războiul nu mai e ce-a fost…

Știi caterincile făcute de politicienii români? Cum se ceartă ei între ei, cum își dau tot felul de declarații și se amenință cu tribunalele, cu pușcăria, cu suduieli? Numai că se dovedește în final că sunt prieteni… Așa e și situația asta de acum cu războiul răsăriților.

Domnul Zelensky nu este niciun erou, ba din contră, el va fi acuzat de crimă… Atât de netot e omul ăla că și-a împins poporul în război… E și vina lui că are gura mare și vorbește prostii… Vrea război mondial… Acționează ca un nemernic…

Domnul Putin se distrează când vede cum se raportează lumea la circul ăsta… Pe bună dreptate, când pui un leu printre pisici, să nu te aștepți să se joace leapșa fără urme… În plus, poporul rus are parte de facilități: toți au YouTube Premium (Google le-a suspendat reclamele, deci, pentru binele tuturor, nu vor mai fi deranjați cu reclame și se vor uitat în liniște și pace la orice…); au oportunitatea să mănânce sănătos (Coca-Cola, Pepsi, Starbucks, McDonald’s, KFC, Pizza Hut, toate își închid jucăriile… deci poporul rus va intra la dietă… vor mânca și vor bea mult mai sănătos… mai cu vodka să rezolve și în 10 ani vor fi cei mai buni la Jocurile Olimpice…), cenzură (aici e cu două tăișuri, noi nu vom ști ce fac ei, dar ei vor ști ce facem noi… „noi” fiind europenii, dar ai „noștri”, politicienii ăia care merită să fie în prima linie la război, vor avea acces la știrile rușilor…). Pe scurt, Rusia beneficiază de favor după favor… Da, chiar per total, cu toate restricțiile, Rusia câștigă…

Domnul Timmermans (vicepreședintele Comisiei Europene) e un mincinos fără scrupule. De fapt, toți ăștia care apar în public se ocupă cu minciuna ca metodă de trai. Să afirme un astfel de mincinos că europenii pot lupta împotriva rușilor dacă reduc căldura din case, e o glumă vomitată… Adică să stai în frig… ăsta sigur e cel mai bun lucru prin care poți să-l rănești pe Putin… Mai bine spunea că europenii să nu mai respire… ca să nu bată vântul… Mare mafiot mai e și Timmermans, dar îl înțeleg… e o „păpușă”.

Rusia și Ucraina încă se mai bat… Acum au descoperit războiul? De ce merge atât de lent? Nu așa funcționează politicul?

Nici războiul nu mai e ce-a fost…

#MinciunaElaPutere


Sursă imagine: Randy Fath on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Tags :
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
4 Comentarii
Cele mai vechi
Cele mai proaspete Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Cristi
Cristi
Vizitator
2 ani în urmă

Ai devenit agresiv 😂

Cristi
Cristi
Vizitator
Răspuns pentru  Horja Robert
2 ani în urmă

Toți suntem afectați. Efectele se simt din plin. Ma refer la preturi, deocamdată.