Știri internaționale
Nebunia Disney: peste 50% dintre personaje vor fi LGBTQIA+

Nebunia Disney: peste 50% dintre personaje vor fi LGBTQIA+

Karey Burke, care este și președinte la Disney, în calitate de mamă a doi copii queer (unul transgender și unul pansexual), a declarat că susține sus și tare ca procentul de personaje care se identifică LGBTQIA+ să fie peste 50%. Nu, nu e doar o nebunie personală, ci o decizie la nivelul comitetului de conducere a companiei Disney…

Doamna Karey Burke este o elitistă din toate punctele de vedere… Are un CV impresionant și nu mulți sunt cei care se ridică la nivelul performanțelor sale. De fapt, ca să nu pierd ideea, cele mai importante funcții din lume, deținute de acei oameni care au puterea să dea legi cu impact global sau care hotărăsc cum să influențeze întreg mapamondul cu ajutorul ingineriei sociale (mass-media etc.), sunt în mâna ateilor. Poate „ateu” e un cuvânt prea blând, dar nu găsești „fir” de creștin în funcții cheie… Poate zici că ăia ar fi puși în mod special acolo și pot să dau din cap (aprobator), dar să scriu în continuare că oameni cu abilitățile și capacitățile lor intelectuale nu se găsesc printre creștini. Nu sunt creștini la nivelul lor… Oare de ce? Neglijăm faptul că Dumnezeu Însuși e cel mai deștept (Atotputernic, Atotștiutor)? Creștinul urăște știința/educația/competitivitatea? Trist…

Disney e prima companie (de producție cinematografică) care a pus un copil bisexual ca personaj principal. Să nu intru în detalii și să fac referiri la povestea din spatele acelui serial, să nu scriu nimic de faptul că personajul principal vrea să fie o vrăjitoare după ce a s-a împrietenit cu o vrăjitoare rebelă… Totuși, care-i scopul pentru care ai crea seriale/filme/desene de tipul ăsta? Cei de la Disney, cu părere de rău, au observat că nu prea au pus punctul pe „i” cu privire la poveștile din spatele producțiilor, adică au un procent slab de personaje LGBTQIA+ și vor să atace anul 2022 cu mesaje clare și fără perdea ca să susțină „minoritățile”.

Mai mult decât atât, Disney nu e responsabilă cu nebunia, ci și cu prostia… Vara trecută (2021), au scos formula de introducere „Doamnelor și domnilor, băieți și fete” (Ladies and gentlemen, boys and girls) și au înlocuit-o cu „Salutare, tuturor”/„Salutare, prieteni” (‘Hello, everyone’/’Hello, friends’). Schimbarea asta au implementat-o în toate departamentele (chiar și la bunuri precum haine sau orice alt obiect tip marfă, pe lângă implementarea ideologiei în producțiile cinematografice), plus că vor face modificări la clipurile vechi doar ca să sune „corect politic”. Astea sunt efectele covidului? Sufli… mintea? Tușești materia cenușie din creier? Febra arde neuronii? Păi dacă scriu că Sodoma și Gomora ar fi geloase pe Disney? Fac un rău dacă doresc falimentul Disney? Mai bine îndemn la post și rugăciune… Post și rugăciune pentru familiile proprii, apoi pentru cei din conducerile locale, județene, naționale, europene, globale și la final pentru cei de la Disney…

Cum să oferi unui copil „arma” prostiei de a alege cum să fie? Dacă un băiat de 5 ani zice că e fată, ce faci, tu, ca adult? Te iei după el? Bine, pot să accept asta doar dacă cei din organizația (sau organizațiile) LGBTQIA+ vor da lege ca lumea să fie condusă de copii (lege cu aplicare în secunda 2). Adică, pune-l pe ăla (aia) de 5 ani să fie președinte la ONU, UN, EU, NATO, NASA etc., și sunt de acord că se dorește „binele comun”… După considerentul lor (a celor „minoritari”), ce zice copilul trebuie îndeplinit… Păi dacă zice că vrea să zboare, ce faci? Îi dai aripi? Dacă zice că sare de pe bloc doar ca să-și fluture freza, ce faci? Adultul, omul matur, nu creștinul, ce face?

În tot răul este și un bine (și viceversa).

Spune-le: ‘Pe viața Mea’, zice Domnul Dumnezeu, ‘că nu doresc moartea păcătosului, ci să se întoarcă de la calea lui și să trăiască. Întoarceți-vă, întoarceți-vă de la calea voastră cea rea! Pentru ce vreți să muriți, voi, casa lui Israel?’ (Ezechiel 33:11)

Un studiu din 2021 bazat pe aproximativ 12.000 de adulți din Statele Unite ale Americi, scoate la iveală faptul că generația Z (adică cei născuți între 1997 și 2003) sunt mai predispuși la a se identifica LGBTQIA+. Dintre toate generațiile: tradiționaliști (născuți înainte de 1946), baby boomers (născuți între 1946 și 1964), generația X (născuți între 1965 și 1980), generația Y sau milenialii (născuți între 1981 și 1996), cei din generația Z au ieșit cu procentul de 21% ca fiind identificați LGBTQIA+. Nu e normal să ataci generația Z cu anormalități? Ei sunt cei mai fragili… Ce facem cu generația asta? Ne rugăm și o încredințăm sub protecția lui Dumnezeu!

Cea mai bună metodă de a face un bine este rugăciunea. Oamenii LGBTQIA+ nu merită jigniri, sunt deja cu emoțiile la pământ, nu merită nici măcar arătați cu degetul și nici batjocoriți. Au probleme grave… Depresia, anxietatea, lipsa de moral/apreciere/sens, reprezintă „hainele” pe care le poartă zilnic. Merită să fie purtați în rugăciune ca să fie eliberați complet și definitiv de orice teamă! Ei nu realizează în ce abis se află…

Dumnezeu nu ține seama de vremurile de neștiință și poruncește acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască. (Faptele apostolilor 17:30)


Sursă imagine: Brian McGowan on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile