Lumea nu-i ca lumea
Lumea nu-i ca lumea: Biden are COVID; China dă cu „artificii” în jurul Taiwanului; protestatarii din Iraq au intrat în parlament; Wikipedia schimbă definița pentru „recesiune”

Lumea nu-i ca lumea: Biden are COVID; China dă cu „artificii” în jurul Taiwanului; protestatarii din Iraq au intrat în parlament; Wikipedia schimbă definița pentru „recesiune”

Sunt prea multe știri care nu apar în mass-media din România, astfel că încep o altă rubrică pur informativă, „Lumea nu-i ca lumea”. Prea multe rubrici?

Joe Biden a fost testat pozitiv a doua oară în decurs de câteva zile… Nu e nicio coincidență faptul că este vaccinat de 2 ori împotriva COVID. (Declarația oficială AICI)

Ce tot face China cu Taiwan? Se joacă… Nancy Pelosi vrea sau deja este în vizită prin Asia. Doar că „marele” China nu vrea ca SUA să se bage, iar Nancy vrea să facă o oprire în Taiwan. Faza e că SUA se apropie de Taiwan cu portavionul USS Ronald Reagan, iar Xi Jinping s-a încruntat la Joe Biden când a aflat de vizita renumitei doamne… Pretext bun să dai cu „artificii”? China de-abia așteaptă… SUA nu se lasă… Taiwan e „pa”.

Protestatarii din Iraq au asaltat parlamentul a doua oară într-o săptămână… Pe când așa ceva și în România (glumesc?!).

Proteste în Iraq

Cine mai e și Wikipedia? Doar „o babă care știe tot”. Credibilitatea i-a scăzut de mulți ani, iar acum dă un ton (fals) și face ce știe mai bine: pagubă… Schimbi definiția cuvântului „recesiune” că așa vrei tu? Asta e o acțiune politică doar ca să nu iasă SUA pe recesiune din punct de vedere teoretic… Se știe deja că practic e în recesiune…

Hai că se poate! Lumea nu-i ca lumea, dar nu-i bai…


Sursă imagine: Ludde Lorentz on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile