Lumea nu-i ca lumea
Lumea nu-i ca lumea: Biden celebrează „Ziua Vizibilității” a transgenderilor; Papii susțin „ciudățeii”; sinuciderea a devenit o doleanță

Lumea nu-i ca lumea: Biden celebrează „Ziua Vizibilității” a transgenderilor; Papii susțin „ciudățeii”; sinuciderea a devenit o doleanță

Salutare! Ce mai faci, cum mai ești? Toate bune? Măcar tu să fii bine, pentru că lumea în care trăim a luat-o la vale sau cum îi place „ei” să zică, „a luat-o la sănătoasa”.

Ai auzit de „Ziua Vizibilității” a transgenderilor? Dar că ultimii doi Papi suțin „ciudățeii”? Sigur nu ai auzit că sinuciderea a devenit o doleanță și că este posibilă oricui o cere…


Biden celebrează „Ziua Vizibilității” a transgenderilor


Ce face domnul Biden când e treaz? Nu știu. Știu (sau știe toată lumea) ce face când nu-i treaz. Chiar așa, ce face?

Ia privește:

Biden celebrează „Ziua vizibilității”
Biden celebrează „Ziua Vizibilității”

Domnul Biden a spus bine că suntem imaginea lui Dumnezeu, dar a uitat să citească versetul până la capăt:

Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească și parte femeiască i-a făcut. (Geneza 1:27)

Ce-i cu agenda asta diabolică a celor care-l manevrează pe Biden? Chiar trebuia să posteze mesajul ăsta pe Twitter (X), fix în ziua Paștelui?

În fine, la ce să te aștepți din partea unui om adormit din toate punctele de vedere? La nimic, nu la prostii…

Vezi aici „arătura” care a inventat „Ziua Vizibilității”. E om sau dinozaur?

Sursă: Twitter (X)


Papii susțin „ciudățeii”


E rău să îmbătrânești, dar e teribil de rău să îmbătrânești prost.

Papa Francisc se laudă în noua carte că Papa Benedict al XVI-lea i-a luat apărarea când acesta (Francisc) a permis căsătoria între persoanele de același sex (sau cu același neuron lăsat pe diagonală…).

Nebunia actualului Papă s-a văzut în decembrie, anul trecut, când le-a permis preoților să binecuvânteze cuplurile de același sex.

Cred că singura binecuvântare pentru cuplurile de același sex (sau neuron întins pe diagonală) este focul. Cum e aia? Nu vrei să vezi… Țările musulmane sunt prea blânde cu „ciudățeii”.

Sursă: g4media.ro


Sinuciderea a devenit o doleanță


Cum să te saturi de viață la 28 de ani și să-ți programezi sinuciderea (asistată)? E noaptea minții!

O femeie (sau demonul care o posedează) din Nettherlands (fosta Olanda) a declarat că și-a făcut programare la moarte.

Cum așa? Uite-așa.

Va muri în luna mai. Dar cum e posibil? Printr-o injecție care-i va opri bătăile inimii, adică va fi eutanasiată sau pe înțelesul tuturor, va fi ucisă legal.

Duduia asta sau doamnă, domnișoară, ființă sau ce-o fi, spune că a ajuns la un punct în care viața nu mai merită trăită pentru că are tot felul de depresii (de toate tipurile), probleme de personalitate, anxietate și toate bagajele pe care le poate avea o legiune de demoni.

Fii atent când auzi un om că vrea să se sinucidă! E concluzia demonilor, nu a omului.

Omul este creația lui Dumnezeu, făcut după chipul și asemănarea Sa, exact cum e versetul pe care l-ai citit la început, din Geneza 1:27. Omul a fost creat să trăiască, nu să moară.

Demonii nu vor altceva decât să distrugă omul complet și definit. Ai văzut filmul Nefarious? Îți recomand să citești articolul „Recenzie la filmul Nefarious”.

Ce sfat am pentru cei care vor să se sinucidă? Am de gând să scriu o serie de articole pe tema sinuciderii și să le indexez bine în Google, în așa fel încât la orice căutare de sinucidere să apară minim 2 astfel de articole…

Nu te sinucide!

Caută-L pe Dumnezeu! Cum? Cum încerc și eu:

Mă veți căuta, și Mă veți găsi dacă Mă veți căuta cu toată inima. (Ieremia 29:13)

Știai că Netherlands (Olanda) a devenit prima țară din lume în care s-a legalizat eutanasierea omului? Se întâmpla în anul 2001. După 23 de ani, tot la fel de idioți au rămas… unii…

Sursă: thefp.com


Cum să fii întreg la minte și cu picioarele pe pământ într-o lume nebună? Citind Biblia! Spor la citit!

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile