Știri internaționale
„Iubește-ți aproapele: fă avort!”

„Iubește-ți aproapele: fă avort!”

Gavin Christopher Newsom, al 40-lea guvernator al Californiei, îndeamnă lumea la avort folosindu-se de versete biblice… Cum să folosești Biblia ca să îndemni la rău? Uite că demonii nu dorm…

Omul ăsta, cu față de antihrist (și acțiuni pe măsură), se mai și laudă că în noiembrie va oferi posibilitatea americanilor să introducă în legile statului dreptul la avort, dacă îl aleg tot pe el…

Băiețașul ăsta (sau demon, ce-o fi), e implicat în campaniile altor state cu un slogan în care evidențiază faptul că numai tu ești responsabil de corpul tău, e proprietatea ta, nu a statului și te îndeamnă să mergi în California pentru că ei te vor ajuta… Oare de ce n-au zis asta și când s-au cotcodăcit pe tema vaccinului? E bine să te mutilezi și să faci avort, dar nu e bine să ai grijă de tine și să accepți binecuvântarea (copiii) de la Dumnezeu?

Guvernatorul se dă drept creștin catolic (poate diabolic?!), dar cine se poate alia cu un asemenea om? Versetul pe care îl are ca îndemn este din Marcu 12:31.

Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți. Nu este altă poruncă mai mare decât acestea. (prima fiind să iubești pe Domnul…)

Vezi imaginea de propagandă:

inepție

Deja aici vorbim de teatru și de jocuri de culise… Cum să folosești Biblia ca să îndemni la rău? Este o ironie la adresa Domnului Iisus Hristos! Probabil că ființa asta (guvernatorul…) nu a citit și versetul 30 din Marcu 12. De fapt, sigur a citit, doar că Satana e priceput la răstălmăcire…

Catolicii (adevărați) se dezic de omul ăsta, nu privesc cu ochi buni ceea ce face… E absurd să chemi femeile din alte state la tine în „sat” ca să le faci un „bine”. Femeile care au de gând să facă avort nu sunt în cea mai bună formă din punct de vedere psihic, dar nu trebuie să profiți de ele și să le oferi „ajutorul”. N-ai voie să profiți de slăbiciunea unui om! E inuman! Dumnezeu va distruge deodată și fără leac pe astfel de ticăloși! Omul are 2 variante: ori se pocăiește, ori piere instant!

Dumnezeu să binecuvânteze toate mamele din lume, în mod special pe cele care au gânduri de avort, să le dea înțelepciune și putere, să ducă sarcina până la capăt! Copiii sunt o binecuvântare! Nu trebuie să te blestemi făcând avort!


Sursă imagine: Arseny Togulev on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile