Idei

Te încurajez să lași o idee (sau mai multe) într-un comentariu dacă ți se pare OK și nu ai timp, resurse și bani pentru implementarea ei (sau a lor).

De ce ai face una ca asta? Pur și simplu… Crezi că o idee furată înseamnă succes garantat? Ideile sunt multe și mărunte, important e ca ele să fie aplicate, abia apoi se observă ce idee este bună și care eșuează. Până la proba contrarie, o idee este doar „o vorbă-n vânt”. Cum știi dacă o idee are succes sau nu? Nu știi… În primul rând trebuie pusă-n practică, apoi aștepți o perioadă în care monitorizezi ce avantaje și dezavantaje are, iar în final, vezi dacă e util ce ai realizat sau nu. Probabil că ai nevoie și de răbdare (cu duiumul).

Nu cred că e o „idee” dăunătoare să-ți expui ideea în fața altora. Personal, când văd că am o idee „tare”, sar imediat cu ea să văd ce reacție primesc de la cei din jur. Dacă ideea mea trece de critici, rezistă la batjocură, e logică și se poate realiza, atunci parcă mi-e mai ușor să mă apuc de ea. În schimb, dacă ideea e slabă și îmi dau seama că am avut doar o iluzie, cel mai probabil o pun la dospit, nu mă las… Dacă s-a născut o idee în mintea unui om, înseamnă că pe undeva, mecanismul gândirii a văzut-o ca fiind bună și imaginația umană a certificat-o.

E bine ca ideile să fie prezentate și altora, iar dacă cineva sau chiar eu voi implementa una dintre ideile scrise în comentarii, voi dedica articole speciale cu documentația experienței.

Încep eu, apoi te încurajez să scrii și tu…

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
5 Comentarii
Cele mai vechi
Cele mai proaspete Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Marius
Marius
Vizitator
Răspuns pentru  Horja Robert
2 ani în urmă

Salut. Ma intereseaza ideea !

Marius
Marius
Vizitator
Răspuns pentru  Marius
2 ani în urmă

Cum facem sa o punem in practica? 😁