Tehnologie
Google a împlinit 25 de ani!

Google a împlinit 25 de ani!

Domnul Google a împlinit onorabila vârstă de 25 de ani! La câte știe, e prea tânăr. Noi să fim sănătoși…

Compania Google a fost înființată în 1998, de către doi doctoranzi de la Stanford, Larry Page și Sergey Brin. Pe vremea aia nu se punea preț pe internet, darămite pe un motor de căutare… Astăzi, Google a devenit una dintre cele mai periculoase arme la nivel mondial. Hai să nu-i stric sărbătoarea…

Ce motor de căutare folosești cel mai mult? Motorul de căutare are de-a face cu browserul de pe care intri să faci căutări pe internet. Vezi „Ce este un browser?”.

Google este cel mai popular motor de căutare! Baidu, Bing, DuckDuckGo, Yahoo și altele, sunt net inferioare domnului Google.

Apropo, dacă ai un site web și vrei să ajungă în topul căutărilor pe Google, te rog să-mi scrii pe WhatsApp (+40 748 779 701) și îți propun o campanie de SEO.

Ce servicii/produse oferă Google, pe lângă motorul de căutare? O sumedenie! Dac-aș începe să scriu, probabil că aș face articole pe bandă rulantă până în 1 ianuarie 2024.

Printre cele mai populare servicii/produse ale Google, sunt: Android, Google Chrome, Google Maps, Google Translate și YouTube.

Cui îi spunem „La mulți ani!”, astăzi, 27 septembrie, 2023? Oricui își sărbătorește ziua de naștere! Sper că nu te pui să scrii „La mulți ani!” pe Google…

#HaiPeGoogle

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile