Știri internaționale
FDA dă autorizație de urgență pentru vaccinurile Moderna și Pfizer pentru bebeluși (de la 6 luni în sus…)

FDA dă autorizație de urgență pentru vaccinurile Moderna și Pfizer pentru bebeluși (de la 6 luni în sus…)

La câte știri bombă au fost astăzi (17 iunie), mai vine una… Cei care se ocupă cu ora exactă în medicină, FDA, au dat aviz pozitiv (și de urgență) pentru vaccinarea copiilor începând cu „vârsta” de 6 luni… Așadar, nici nu lasă copilul să-și dezvolte imunitatea… Bine că nu e obligatoriu, dar părinți „eroi” se găsesc…

Se adeverește că medicina este o loterie… Mesaj către toți medicii: o problemă medicală nu se tratează local! (unii știți asta…)

Cu toate că au pe masă deja studii din care reiese că riscul de miocardită și pericardită este imens, cei de la FDA doar supraveghează și cer analize în continuare (sau mai mult numărul celor care mor subit, fiind doar niște suspecți nedovediți că ar muri din cauza vaccinării…).

Vrei să știi cu ce tip de vaccin dezvolți mai repede o boală de inimă? FDA are răspunsul potrivit AICI. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani, care se vaccinează cu Moderna, sunt „suspecți” (sau pasibili) că pot dezvolta o boală de inimă de la a doua doză. Pentru același tip de boală, cei cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani sunt „așteptați” să se vaccineze cu Pfizer… Bineînțeles, riscul este la băieți… Dar de ce băieți și nu fete? Mai întâi au răspuns (tot „ei”) la întrebarea: „De ce infertilitate și nu fertilitate?”.


Sursă imagine: Omar Lopez on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile