Tehnologie
Discord „a căzut” (11 octombrie, 2023)

Discord „a căzut” (11 octombrie, 2023)

Cum e posibil ca Discord să „cadă”? Fix acum când aveam nevoie de el, a căzut și-acuma stă… A-nceput să piardă unde, câte-un bit de informație, tocmai pe la înserat, imediat după apus; stă căzut. M-apuc să reinventez poezia „Iarna pe uliță” a lui George Coșbuc până-și revine Discord.

Discord „a căzut”
Discord „a căzut”

În sfârșit a revenit! Bravo, băieți! V-ați descurcat bine! În aproximativ 11 minute de când am observat incidentul, Discord a revenit.

Aproape 30.000 de persoane au raportat faptul că renumitul, preautilizatul și nemaiîntâlnitul, nea Discord, s-a împiedicat și a rămas lat câteva minute…

Totu-i bine când se termină cu bine, nu-i așa? Cu ocazia asta, mai am un motiv să spun tuturor că rețelele de Social Media (sau orice altă unealtă de comunicare) te lasă la greu când ți-e lumea mai dragă.

Site-ul a fost, este și va rămâne în continuare ștampila de notorietate sau cartea de vizită a oricărui om. La un moment dat, se poate ajunge ca orice om să aibă site-ul său, fie de prezentare, fie pentru afacerea proprie. Sună a S.F.? Nu…

Apropo, dacă ai nevoie de un site web, îți recomand pagina „Aplicații WEB”. Acolo vezi prețurile, plus alte detalii relevante despre serviciile web pe care ți le pot oferi.

Bineînțeles că nu m-ascund de rețelele de socializare și ofer servicii de creare conținut digital și pe-acolo… Pachetele cu ofertele lunare le găsești pe pagina „Creare conținut Social Media”.

Și uite-așa, nea Discord îmi face reclamă la două servicii de bază… Mulțumesc!

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile