Publicitate
Curs germană gratuit

Curs germană gratuit

Vrei să înveți bazele limbii germane? Vino la cursul gratuit de limbă germană oferit de Centrul de Limbă Germană FOKUS! Neapărat trebuie să înveți corect la început, ca fundația ta să fie solidă (sănătoasă)! Construiește-ți visul împreună cu noi! Învață limba germană cu succes!

În zilele de 3, 5 și 7 aprilie, de la ora 20:00 (ora Germaniei sau ora 21:00 în România), organizăm sesiuni online gratuite de limba germană! O sesiune durează 60 de minute.

Ce trebuie să faci? Neapărat trebuie să te înscrii pe grupul de WhatsApp dacă vrei să participi. Pentru a te înscrie, trebuie să apeși AICI.

Ce beneficii îți oferim? Pe lângă faptul că este gratuit, îți punem la dispoziție și înregistrările sesiunilor în cazul în care dorești să le vizionezi în timpul liber sau dacă cumva se întâmplă să lipsești… Oricum îți recomandăm să vizionezi înregistrările chiar dacă participi la sesiunile live, deoarece repetiția te ajută mult să asimilezi informația în memoria de lungă durată. În plus, vei primi teme după fiecare lecție. Înscrie-te și tu în grupul de WhatsApp!

Cum participi la sesiunile online? Pe grupul de WhatsApp vei primi un link de participare înaintea fiecărei sesiuni, iar tu trebuie doar să apeși pe acel link (acel text de culoare albastră) și să soliciți accesul la curs. Dacă întâmpini probleme la conectare, te rog să scrii rapid pe WhatsApp la numărul de telefon +40 74 877 9701. Asta trebuie să faci în primele minute de când se începe cursul, nu următoarea zi sau după ce se încheie sesiunea (după 60 de minute), pentru că fiecare sesiune va avea un link diferit, iar un link este valabil cât timp se află profesorul la curs.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem! Înscrie-te pe grupul de WhatsApp AICI și vei primi mai multe detalii cu privire la desfășurarea cursului!

Te așteptăm cu drag!

P.S. Dacă ai cunoștințe sau prieteni care doresc să învețe limba germană, nu ezita să-i inviți și pe ei la acest curs gratuit de inițiere în limba germană!

— Cu prețuire,
Echipa Centrului De Limbă Germană FOKUS 🖤❤💛
(Contact WhatsApp: +40 755 100 007)


Sursă articol: clgfokus.ro

(articol sponsorizat de Centrul de Limbă Germană FOKUS)

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile