Adevăr politic
Certificat verde pentru biserici?

Certificat verde pentru biserici?

Nicio șansă… Am ascultat declarațiile celor doi capi responsabili, domnul Ciucă și domnul Rafila, imediat după ce au ieșit de la întâlnirea cu reprezentații cultelor (au fost reprezentanții a 17 din 18 culte).

Concluzia mea? N-au avut ce să facă, nu le-au putut impune nimic, n-au avut nicio vlagă… Presupun că decizia a fost în mâna reprezentantului cultului ortodox, iar ceilalți 16, din nou, presupun, s-au alăturat cu „Da!” și „Amin!”.

La cât de „bătuți de lumina soarelui” sunt cei din conducerea Uniunii Europene, în scurt timp vor da legi și mai „chinezești” (fără calitate).

Îmi place logica asta: nevaccinatul nu are voie să călătorească (să zicem, doar cu testul), astfel că vaccinatul plimbă virusul (legal ca un cămătar) pe toate continentele și învață alfabetul grecesc cu 14 zile înainte de restul lumii… Mă lasă logica…

Până una alta, să ții minte că politicianul răspunde în spațiul public după cum e întrebat de către cei din presă.

Temele importante nu sunt dezbătute în spațiul public… Așa ajung livrările de langoș, șaorma, covrigi și alte baclavale, care sunt servite „celor mulți”.

Expresia „celor mulți” sau „cei mulți” înseamnă „masele”, adică o cantitate mare de oameni „slabi de înger” sau, pe direct: oamenii ăia care gândesc la comun…

(Pot evita cuvintele nepotrivite, nu vreau să scriu că omul e „prost”, că prostia te poate îmbrățișa o vreme, dar nu stă mult că n-are loc de „nebunie”, astfel că „masele” nu sunt „oamenii proști”.)

Deja încep să gândesc ca-n filme: dacă avem prim-ministru un fost (actual) general de armată, oare nu se anunță ceva conflict în est?

Ce rol mai bun ar merita un general de armată? Ori evită războiul, ori mobilizează întreaga țară la război (în câteva ore…). Orice om știe că-n vest nu-i ca-n est…

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile