Nod gordian
Avortul este o crimă! Punct.

Avortul este o crimă! Punct.

În ultimele zile s-a răspândit știrea că americanii dau bani grupărilor religioase pentru a susține anti-avortul și că „zelul evanghelic” va readuce România în perioada comunistă… Ai noștri bravi din mass-media (mainstream) au preluat un articol de la The Guardian și cu toată influența pe care o au la dispoziție, au mâzgălit într-un mod pueril realitatea și au omis adevărul. Să fie clar pentru toată lumea, în mod special pentru cei care urlă că vor avort pe pâine: avortul este o crimă! Punct.

N-are rost să le comentez articolul celor de la The Guardian, nici celor de la Știrile ProTV, dar mai ales al celor de la Digi24, care rulează subiectul ca un fel de reclamă ce trebuie să apară pe prima pagină un anumit număr de zile… Au lucrat pe modelul „lacrimogen”, fără logică, doar bazat pe emoții.

În schimb, au vrut să se bazeze un pic pe cifre… E tragic faptul că au murit 10.000 de femei pentru că nu au făcut avort pe vremea regimului comunist, dar cât de tragic e că au murit zeci de milioane de copii din cauza avortului, doar în România?

Mai apare și adierea ideologică (să nu scriu „vânt” cu alt sens…), cu sloganul „corpul meu, alegerea mea”, o lozincă bună doar pentru unii… Când e vorba de vaccin anti „AVID19” se dă sloganul „corpul tău, alegerea mea”. Nu e o prostie? Oare nu e ceva parșiv la mijloc?

Altă „adiere” este și problema, dacă poate fi numită „problemă”, că nu e bine ca o femeie să fie influențată de către medic înainte să facă avort, mai exact, nu e ok să fie consiliată, să i se aducă la cunoștință posibilele urmări psihologice, riscuri, complicații etc. Păi, oameni „buni”, băgați bani fără să-i numărați în consilierea celor din LGBTQIA2S+, le oferiți consiliere psihologică la suprapreț, îi influențați chiar să se lase duși de emoție și să creadă că așa s-au născut (sau că s-au născut greșit), dar nu spuneți că avortul este o crimă? Asta e definiția nebuniei când se pupă cu prostia…

Ce face Parlamentul European? Vrea ca dreptul avortului să fie înclus în Carta drepturilor fundamentale a UE… Probabil s-au plictisit, respiratul prin mască nu face bine la creier, iar vaccinul îi face imuni la logică… Probabil sau garantat?!

În fine, când normalul este distorsionat și se înlocuiește tardiv cu anormalul, atunci un lucru e clar: dreptatea se face cu adevărul! Nu trebuie lăsate deoparte învățăturile Bibliei!

Trebuie să revenim la învățăturile simple și de bază pe care majoritatea tinerilor nu le cunosc: copiii se fac în cadrul familiei compuse dintre un bărbat și o femeie! Punct. Avortul este o crimă! Punct.

Pe site-ul celor de la Organizația Mondiala a Sănătății („organizație” e, „mondială” e, dar nu e a sănătății…), scrie clar faptul că în jur de 73 de milioane de avorturi au loc la nivel global în fiecare an (au fost blânzi cu cifra asta).

Ce trebuie făcut cu toată situația asta pe care o prezintă mass-media împotriva „zelului evanghelic”? Să se promoveze adevărul cu zel, și anume că avortul este o crimă! Punct.

Dumnezeu va aduce toate lucrurile la lumină și astfel se va vedea cine lucrează cu adevărul și cine împrăștie minciuna…


Sursă imagine: Piron Guillaume on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile