Amendă de 2.3 miliarde pentru Pfizer!

Cei de la Pfizer ar cere bani și pe aer… Oamenii ăștia sunt corupți până la os… Au luat cea mai mare amendă din istoria Americii în 2009 (nu se știe dacă au plătit). Îți las link de pe site-ul oficial al Departamentului de Justiție al Statelor Unite: https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement-its-history (ca să nu spui că dau o știre din mass-media românească, cum ar fi linkul ăsta: https://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/amenzi-de-11-miliarde-dolari-in-3-ani-pentru-gigantii-farmaceutici-cu-ce-erori-au-fost-prinsi.html).

O astfel de amendă e infimă pentru ei… E ca și cum aș câștiga $1000 și plătesc o amendă de $10. Banii au putere, dar puterea fără creier e zero.

E o mare politică în industria farmaceutică, dar, acum, cei la Pfizer acționează diabolic. Păi cum să spui că „ar fi nevoie de a 4-a doză cu Pfizer pentru a combate varianta Omicron”? Foarte simplu… Așa e în afaceri, dacă șeful Pfizer spune că soarele e verde, atunci „cei mulți” (sau masele) trebuie să aprobe și să se conformeze…

Se profită prea mult, dar e normal, omul needucat e bun (de nimic).

Le doresc sănătate celor de la Pfizer, că ăștia dacă sunt bolnavi, sigur nu se tratează cu produsele lor… Caz clasic…

Până una alta, mai bine urmărești ce e la graniță cu Moldova, e un subiect care s-ar putea să „doară” mai tare decât mincinoșii de la Pfizer…

#MomentulAdevărului

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile