Știri internaționale
Administrația lui Biden oferă sprijin financiar pentru promovarea ateismului la nivel global…

Administrația lui Biden oferă sprijin financiar pentru promovarea ateismului la nivel global…

Nu ți se pare ciudat faptul că în ultimii 2 ani au apărut tot felul de drepturi pentru tot felul de oameni „flower-power”, colorați și pe interior, și pe exterior? Ce se vrea cu asta? Subminarea drepturilor și libertăților religioase… Doar că promovarea ateiștilor, umaniștilor și a tot felul de „ciudăței” nu se face pe gratis…

Până la $500.000 poate ajunge sprijinul financiar pentru organizațiile care se implică și promovează ateismul, umanismul, nepracticarea religiei în Asia (Centrală și de Sud), Orientul Mijlociu și Africa (de Nord). Statele Unite ale Americii este cea mai toxică țară din lume la ora actuală… Rusia e copil mic pe lângă SUA…

Administrația lui Biden (sinonim cu „Adunătura de Demoni”), promovează teoria critică a rasei (CRT – Critical Race Theory, adică dacă ești alb trebuie să-ți ceri iertare celui bronzat, chiar să i te închini… pe scurt, ești vinovat că exiști…), plus avortul, iar acum au și agenda cu ateismul… Ce poți face? Păi într-un fel e momentul ideal ca toți creștinii să iasă la suprafață… E momentul ideal ca lumea să vadă pe Hristos în tine și în mine… La cât rău este și va mai fi în lume, o rază de bunătate va face diferența… Acum e momentul ca oamenii să se întoarcă la Dumnezeu! Se aud pașii trezirii spirituale la nivel global!

Imaginează-ți că omenirea este în vârful unui roller coaster (carusel sau chiar tobogan), își face avânt și chiar în momentul ăsta începe coborârea, o ia la vale… Ăsta e momentul căderii în abis… Ce putem face?

Să nu vi se tulbure inima. Aveți credință în Dumnezeu și aveți credință în Mine. (zice Domnul Iisus în Ioan 14:1)

Credința în Dumnezeu e singura ancoră logică într-o lume mizerabilă… Demonii care influențează oamenii din cele mai importante funcții, la nivel global, sunt de-a dreptul disperați… Împotriva cui luptă creștinul? Împotriva omului sau „împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății care sunt în locurile cerești”? Modul în care putem lupta se găsește în Efeseni 6:13-18.

Deciziile care s-au luat și care se vor lua (la nivel global, inclusiv de către Administrația lui Biden), au scopul de a induce panica, starea de nesiguranță, de necredință în ceva suveran, astfel că statul va fi până la urmă dumnezeul de care trebuie să asculte toată lumea. Practic, comunismul n-a murit… Să fie Globalismul fiul Comunismului?

Mai multe detalii la subiectul de față poți găsi AICI și AICI.


Sursă imagine: Samuel Schneider on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile