Știri internaționale
2023: săptămâna nr. 40

2023: săptămâna nr. 40

Ministrul Sănătății (sau al „libertății”), domnul Alexandru Rafila, nu este de-acord cu testarea antidrog în masă a elevilor.

O fi bine, n-o fi bine? Cert e că domnia sa a „dat-o de gard” cu niște explicații „flower-power”, iar mii și zeci de mii de elevi, probabil de la 10 ani în sus, pufăie în continuare și „visează cu mintea-n colțuri“.

De ce nu vor politicienii să ia măsuri drastice pentru consumul de droguri? E „rupere de nori” printre elevi la capitolul droguri. Probabil, dacă s-ar da examen ca probă la Evaluarea Națională sau la Bacalaureat despre droguri, ar fi o „ploaie de stele” cu note aproape de absolut…

Am folosit câteva hiperbole pentru a mă face înțeles pe limba visată de elevii „flower-powder”. Intenționat am scris „powder”…

Îmi pare rău de elevii ăștia care se droghează și își strică viața de la vârste fragede. Nici nu li s-a uscat bine cerneala de pe buletin și sunt rupți de realitate (și la propriu, și la figurat).

De ce nu intervin politicienii? „Banii vorbesc, banii vorbesc… totul e în mâna lor.”

Cică experții au respins testarea… Care experți? Ăia care au dat ordine să stea lumea în casă pentru a nu da ochii cu nea COVID-19?

BREAKING: președintele României a convocat CSAT (Consiliul Suprem de Apărare a Țării), astăzi, 4 octombrie, 2023, pentru problema consumului de droguri în rândul elevilor, considerat risc major la adresa siguranței naționale!


Parlamentul European a votat o „chestie” (lege nu poate fi, dar e ceva document), prin care se obligă să sprijine Ucraina cu 50 de miliarde de euro de-a lungul a 4 ani.

Știi ce înseamnă cuvântul „sprijin” pentru cei de la Uniune? A da cu camătă! Să dai 50 de miliarde de euro la Cuca Măcăii e o nebunie, dar europenii sunt deștepți și nu dau fără să ia ceva la schimb. Ucraina e vândută complet…

Americanii lui neica Biden au vrut și ei să dea ceva, dar ceilalți americani (care se țin bine pe picioare), s-au gândit că trebuie să evite costurile inutile și uite-așa, domnul Zelenski rămâne doar cu banii europenilor, momentan.


Premiul Nobel pentru Medicină 2023 a fost câștigat de către Katalin Kariko și Drew Weissman pentru că au reușit să dezvolte vaccinul (extra-mega-super nașpa) ARN mesager contra COVID-19.

Dacă apeși aici, vei observa că cei doi „luminați” poartă mască la o ceremonie de prezentare a unor premii „oarecare” (tot din cauza vaccinului ARN mesager), din Tokyo, 2022.

Păi voi, cei care ați inventat vaccinul, n-aveți tupeu să stați fără mască? Probabil li s-a spus să poarte masca doar ca să dea bine la poză sau o altă probabilitate ar fi că cei doi știu cât de jalnic și inutil este vaccinul… #VaxeriiȘtiuDeCe

Ia aminte la fraza asta: „Imaginează-ți un vaccin atât de sigur, încât ești amenințat să-l faci, pentru că boala este atât de gravă, încât ești obligat să te testezi ca să știi dacă o ai”. Ai prins-o?


Ce mai fac „legile” împotriva păcănelelor?

Atâta o scaldă mai-marii noștri politicieni, încât subiectul cade în abis… Apropo, știai că fratele urâtei, pardon, doamnei Ursula von der Leyen este președintele Superbet? Ăștia respiră bani la cât de bogați sunt…

Când se eradichează consumul de droguri, jocurile de noroc și prostituția (offline și online)? Imediat după Apocalipsa…


Dumnezeu să binecuvânteze toți românii, oriunde s-ar afla!

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile